Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Ajj én már azt hittem mindjárt meg is tudom csinálni , haha, hogy azt mondod cseréljem le az R45 ellenállást, meg a C13 kondit és menni fog ...

svejk

Sirály az IC típusszáma! :)
iIlyenkor már eleve elmegy az ember a kedve az egésztől. :(

kuv5p7226

Valami BNZ van még benne.

PSoft

Tééényleg!

Akkor,...cseréld le az R45-öt,és a C13-at!
Hogy aztán menni fog,vagy nem?????
Az 50% mindenképp meg lesz!:))

mxjj54gxi

A tipus alapján kezd el keresni az ebayen a komplett panelt.
Sztem meglesz az fillérekért kínából

000000000

A királylány beleejti a gyűrűjét a feneketlen tóba.A király kihirdeti:aki kezébe adja azé lesz a lánya keze meg a fele királysága.
Nosza jöttek a lovagok sorba de egyik sem járt sikerrel.
A juhászlegény mondá apjának:megyek én majd a kezébe adom.
Úgy is lett,ott álltak a tópartján a királylánnyal,aztán a juhászlegény kivette ,a kezébe adta,azóta boldogan élnek míg meg nem haltak.

s7manbs8

A motor rész feszültsége 10.5-10.7 V körül van, a dióda-nagy-ellenállás-kondi rész táp áteresztő kondenzátor 220nF helyett 24nF értéket mutatott, cseréltem, de ugyanaz még mindig a jelenség, ha áramot kap felpörög a motor, majd utána leáll.

sunraw

Sziasztok!
Van egy picurka "cnc"-m, ami asztali PC-ről tökéletesen működik. Viszont, ha laptopról üzemeltetem, akadozva, szaggatva megy. Van valakinek ötlete, hol lehet a hiba?
Párhuzamos illesztő van a gépemen.

mxjj54gxi

Talán földelés
A laptopok sajátságosan kezelik a földkérdést, lehet, hogy asztali gépnél a gépből jött a rendes földelés, ami laptopon nincs meg és összeszedi a zavarokat

sunraw

Hozzam egyen potenciálra a párhuzamos port és a vezérlő földjét?

mxjj54gxi

Hát annak egyenpotenciálon kéne lennie amúgyis.
De én itt olyanra gondolok, hogy a vezetékek árnyékolása, illetve a külső elektronikai elemek árnyékolása és földje nincs valódi földön, mert esetleg a pc felől kapták, most meg nem kapják.
Ezeket nézd át, és esetleg földelj, de szorosan vidd a drótok mellett a földelődrótot, hogy ne csinálj nagy hurkot, ha esetleg földből teljes kört alkotsz, akkor ne legyen rosszabb a szitu, mint nélküle

guliver83

Elsősorban telepítsd újra az XP és aztán jó lesz és ha lehet standard PC módban, nálam ez volt a gond.

000000000

Szia, a test vezeték mindkét végét kösd a készüléktestre, mert kinyiródhat az egyik készülék, az árnyékolásnak csak az egyik végét szabad lekötni, különben földhurok keletkezik, ami zajforrás!  
(próbáltam, nekem "bejött", vagyis kiment  :)

000000000

Sziasztok! Jártas valaki az nct 201-es vezérlőben?
hajtott szerszámot szeretnék programizni de amit kaptunk gépkönyvet az nct 104-es!valaki tudna segíteni?

kuv5p7226

nct.hu
Szerintem küldik pdf-ben.