Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sanka74

Szia! Nem lehet hogy a hézag kitöltési tényezője kisebb, mint a hézag a tengely és a bordás kerék furata között? Az én csapágyragasztóm 0,3 mm legnagyobb hézagnál ragaszt még, igaz nem Loctite.

000000000

"Szorosan illeszkedő hengeres alkatrészek rögzítésére (0,1 mm hézagig), és hengeres illesztésekhez, ahol gondos zsírtalanítás nem valósítható meg."
Nagy szilárdságú, rögzítési idő 8perc, hőmérsélet tartomány: -55°C-tól + 150°C-ig.

A kerék a tengelyre kényelmesen feltolható, nem lötyög de nem is szoros, szerintem 0,1 alatt van  
a hézag...

000000000

Te mit használtál és mennyi idő alatt kötött meg?

keri

Általánosan a Corelt szokták használni a vektoros képpé alakításhoz, abból pedig már lehet exportálni használható formátumra.

Egyszer próbáltam fénymásolt NYÁK rajzot gravírozóra alakítani (ugyan ez a feladat mint nálad). Sikerült is a dolog, de azóta sem foglalkoztam vele.

Lehetséges, hogy van egyszerűbb célszoftver is erre.

Szalai György

Nem mindég öröm az élet ezekkel a drága cuccokkal sem.
Az adatlap szerint próbáld az alapozóval és aktivátorral, mert vannak inaktív fémek, amikkel nem köt.
17. oldal.
http://datasheet.octopart.com/26221-Loctite-datasheet-61062.pdf" TARGET=_fnew>http://datasheet.octopart.com/26221-Loctite-datasheet-61062.pdf

sanyi84

Alaposan töröld le, zsírtalanítsd. Én prime lok ot használtam, sajnos elfogyott, beszerzési forrást meg nem találtam. (Jó lenne ha valaki megírná a forrást)

PSoft

"Van valakinek ötlete?"

Nincs itt semmi hiba!

Ez egy szombat esti pillanatfelvétel.
Közvetlenül http://cnctar.hobbycnc.hu/HJozsi/Tali_Szekesfehervar_2013/Tali%20Szfv2014_097.JPG" TARGET=_fnew>EZ után készülhetett.:)))

000000000

Az E240-es motor tengelye vagy a powerbeltes kerék anyaga az inaktív [#csodalk] ?

Azért az vicc, hogy egy tizenezerforintos ragasztóhoz még vegyek aktivátort is...

Volt rá példa, hogy jobbhíján tesco gazdaságos ragasztóval (200Ft!) ragasztottam ... na az nem jött szét ... gondoltam most nem gányolok...

000000000

000000000

...bár azt írja, hogy oda is jó "ahol gondos zsírtalanítás nem valósítható meg."

sanka74

Csapágyragasztót. Az SKF-ben vettem, 20 ml 1800 Ft, fehér kis flakonban van,a nevét most nem tudom megmondani, otthon van én meg 50 km-re tőle, de ugyanolyan zöld mint a loctite, és a szaga (illata) is olyan. 2 percet ír az igazíthatóságra, és tényleg annyi..

sanka74

Ja, és ez is 160 fokig hőállő.

svejk

Valóban, az alu inaktív, ehhez kellene az aktivátor.
De mivel a tengely acél, ezért eltekinthetünk tőle.
Sokat számít az is hogy a felületek ne legyenek tükrösek, legyen mibe a ragasztónak kapaszkodnia.
Egyébként meg nem is értem hogy miért 603-at vettél, amikor itt a fórumon mindig a 638 volt preferálva?  2500 Ft körül van egy 30ml-es flakon.

svejk

No meg persze a motor tengelyre a kis alukereket nagyon szépen megfogta volna két sugárirányú hernyócsavar is.  
Ha már nem akartál "gányolni"... :)

000000000

A keréknek nincs agyrésze, fúrjam meg a bordák között? No meg a motor tengelyét is meg kéne lapolni...

Van aki a 603-at sikerrel alkalmazta ugyan erre, nem értem nálam miért nem működik:-(