Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

fektiforg

Nem vagyok elektromos, de...
Pl. Itt van egy 60 W - os 12 V- os motor http://www.dunkermotor.com/data/technical_data/motors/pdf/121005_GR53x58.pdf#page=1" TARGET=_fnew>pdf
Indulási árama 35.1 A  akkor Szerinted 12 V 70.2 A
trafóval hajtatnád ( 842,4 W) !
Szerintem elég egy 100 W - os is

bznc93pf5

sziasztok,
python fájlt mivel tudok megnyitni?, tudja valaki esetleg?

köszi.

Béni

kuv5p7226

Ne légy már demagóg!
Két sorral lejjebb megadja a folyamatos áramfelvételt is, az pedig 5,5A. Én annak a duplájára venném.  

Ez a vita onnan indult, hogy semmi információ nincs a motorról.
Ha semmi információd nincs és egy mérés erejéig sem tudod bekapcsolni, akkor hogy méreteznéd?

bznc93pf5

szétnéztem de sajnos nem lettem semmivel okosabb, tulajdonképpen mi ez a phyton fájl?
olyan mint a jpg vagy mint egy stl?

f0e7gg4wc

TB6560-3v2. hogyan lehet megoldani a végállás mellett a nullpontot?

s7manbs8

Megnéztem itt egy pici DC motort, amit majd megszervóztatok, ennek tekercsellenállása 4 Ohm és 12V-os motor annyit tudok, akkor ennek milyen táp kell ? Számoljunk, valami autóba való motoros antenna motorja amúgy. Egy kis Z tengelyt simán elvisz azt már próbáltam elbírja.

x4rhew5r3

Ha .py a fájl típusa, akkor bármilyen szövegszerkesztővel (Notepad,...), mert az egy egyszerű szöveges fájl.  
Ha .pyc vagy .pyo, akkor az egy futtatható program, amit egy telepített python interpreterrel tudod futtatni.

s7manbs8

A python az egy programnyelv, annak a forrás file-ja pl.

s7manbs8

Amúgy ilyen motort kisebb feszültségről is meg lehet nézni, lefogja a tengelyt és megnézi mennyi ampert eszik pl. Az is mondhat valamit és nem kell túl nagy teljesítmény akkor.

ywathzay

Köszönöm mindenkinek a segítséget, remélem a hétvégéig lesz időm méricskélni, sorra veszem a javaslatokat, a fejleményekről itt beszámolok hátha utána egyszerűbb lesz egyezségre jutni.

bznc93pf5

000000000

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Van 1 egyfázisú motorom és egy irányváltó kapcsolót szeretnék rá kötni!
Bekötésbe tudna valaki segíteni!
A kapcsoló típusa:Ganz KK0-20-6008
ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!

nah5a9frh

Sziasztok!Adok-vészekbe szeretnék feltenni képeket,de 4320×3240 Túl nagy!Mit csináljak?

Sz.József

Küld el a címemre, lekicsinyítem...