Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Gyati

Szia.valószínűleg az a problémád, hogy elforog, és nem tudsz ellentartani. A szervizben ezt úgy csinálják, hogy a gyertya helyére betömködnek berántózsinórból egy keveset, ezáltal a dugattyú nem tud elfordulni.

000000000

Köszi!

Közben rájöttem, hogy balmenetes ez a bizgentyű.
Légkulccsal könnyedén "lekocogtattam".

Nagyon eredeti ez a berántózsinór ötlet!
Köszi!
Szerintem, ez sokaknak jól jöhet.
Pl, nekem is, ha nincsen kéznél légkulcs, meg kompresszor.

Köszönöm szépen a segítségedet.

2dbfy8y

Nem rossz, ez a berántózsinór ötlet!
Csak utána nehogy bennmaradjon valami a hengerbe! [#nevetes1]
De van ettől jobb megoldás, én már esztergáltam is egy olyan csavart, aminek a menete gyertya menet, vége meg gömb végű!
Dugattyú neki van hajtva kézzel, és szépen lelazítható a kuplung! Csak finoman kell vele, nehogy ki lyukassza a dugattyút, semmi nem megölhető! [#nevetes1]És kell gondolni a balmenetre, ezek általában azok!

000000000

A gyertya helyére csavar bennem is felvetődött régen.
Éppen a dugattyú lehetséges sérülései miatt elvetettem. Nagyon kis felületen találkozik a csavar a dugattyúval. Ez, persze csak szubjektív véleményem, ami akár hülyeség is lehet.
Válhat le anyag persze a berántó zsinórból is.
Talán az okozható kár kisebb lehet, mint egy közvetlen dugattyú sérülés.
Azért, köszi a tippet. Az is lehet, hogy tovább lehetne gondolni. Valami gumis ütköző a csavarba, vagy nem is tudom.

2dbfy8y

vagy valami puha fém csavar, de azért ívelt a vége, úgy nem okoz sérülést! Én is egy kisgép javító ismerősömnél láttam, hogy ő is ilyent használ, ha kézzel neki hajtod a dugattyút, nem okozhat kárt.

000000000

Lehet benne valami.
Ha meg gyakorlatban is ki lett próbálva, akkor biztosan jó is, csak én aggodalmaskodtam.

2dbfy8y

[#nevetes1]
Jobb félni, mint megijedni!
De én is igazolom, hogy jól működik!

000000000

Valaki tud valami megoldást arra, hogy egy weblap ne tudja megjegyezni mikor jártam ott?
Meg van határozva, hogy napi valamennyit tölthetek le csak.
Ezt kellene kiküszöbölni.

Béni

xfg6v697j

Elő kell fizetni a letőltésre :=)
Komolyra fordítva a szót,az IP címet jegyzi meg.
Ha szerencséd van,akkor olyan net kapcolatod van,amely minden ki be kapcsoláskor más IP címet ad,és akkor ismét tőlthetsz le egy file-t.
Sajnos nálam például nem ez a helyzet,de van ilyen.
Ja,és nem a számítógépet kellkiakpcsolni,vagy nem csak azt,hanem az internetes egységet.

000000000

Nem előfizethető.

Biztosan, szeretik, ha látnak minden nap:))

Köszi fijug!
Próbálkozom.  

jani300

Ha ügyesebbek,majd jól kitiltanak :)

ANTAL GÁBOR

Hú de izgalmas... Vajon milyen oldal lehet???[#ejnye1]

kuv5p7226

Töröld a sütiket.

Általában nem IP címre utaznak, mert esetleg komplett cégeket tudnak így lockolni.
Bár láttam már ilyet is, de olyankor ezt ki is szokta írni.

000000000

Egyeseknek, mijen „piszkos” fantáziája van:))

[#nevetes1][#wave]