Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

Szedlay Pál

Lehet,hogy túl értékelt. Nem kell vízhűtés egyik KAVO-nak sem.
Azzal a 2 mikronnal én finomabban bánnék.
Linkelj be légyszíves valamit, ahol ezt dokumentálták.
Köszi.

Szedlay Pál

Lehet,hogy túl értékelt. Nem kell vízhűtés egyik KAVO-nak sem.
Azzal a 2 mikronnal én finomabban bánnék.
Linkelj be légyszíves valamit, ahol ezt dokumentálták.
Köszi.

Szedlay Pál

fifp6rjch

Péter! Gratula a géphez! [#eljen][#taps]
Ötletes! A két föggőleges tekerentyűt nem kötötted össze alul bordászíjjal? Vagy direkt különálló a dönthetőség miatt?

bmejdz9nu

Papír (alapú) gyári adatlap... lefótozzam?
Azért (is) van vízhűtés (gondolom - és írják), hogy állandó 25C fokon tartsák a az állandó csapágyhőmérséklet (hőtágulás) miatt... persze ez nekünk... olyan mint a marsutazás...

000000000

A heten talan en is tudok velemenyt nyilvanitani.
KaVo K-POWERgrip

bmejdz9nu

Ó jaj most jön még csak a nehezze...  
Most állítom, hogy az X és Y derékszög legyen valóban...
15.000 Ft-os (400-as, német) derékszög és mikrométerrel... már semmi sem jó :) :) :)

bmejdz9nu

[#smile]... Dehogy.. az a baj, hogy 1/4 fordulaton belül kell felülre vinni... mert megszorulna...
De a két kezem (rájöttem :) egy kész csoda! Olyan jól megy szinkronban... :)
(Valójában nem is lehet úgy tekerni, hogy egyik kezem gyorsabban teker.. gondold végig az ösztönöket... :)
De azért, ékszíj az biztos nem... de léptető vagy szervó fogja... :)

Szedlay Pál

Az nagyon jó majd meglátod, szuper lesz.

fifp6rjch

Értem! Ügyes. Masszív kis szerkezetnek néz ki. [#nyes]

Szedlay Pál

Egy 15.000Ft-os derékszöghöz elég a százados óra is.
A mikronos ehez kell.

http://www.planolith.de/standardprodukte/messwinkel.php?language=german

dg8n4i8x

Gratula!
Ez miatt a robosztus szerkezet miatt olyan kicsinek tűnik a képen... Pedíg láttam élőben azt az asztalt... El tudom képzelni mekkora lehet :) Hány emberes? :)))

bmejdz9nu

Gyakorlatilag - azt hiszem - túllőtem a célon... élőben - aki látta azt mondta - még durvább... :)

Szedlay Pál

Nem, hiszek neked mióta megnyomkodtad a z tengelyt.

dg8n4i8x

Ilyennel lőtték be nálunk a 3D-s mérőgépet 800x500-al :)) Két nap volt 2x2x4m munkaterület... :)))