Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

Mindenkinek! Lásd Varsányi P. leírását a megfelelő topic-jában!

ebalint

Vmiért nem megy a dolod...

A beállítások az ott található módon vannak.

530 Login incorrect -el kidob.

Megjegyzem, hogy egy másik topicban tegnap és ma is a topicba való belépéskor ilyen hibát írt ki.

Előtte meg a hülye jelszókérés 3*...

Üdv.

ebalint

István!

Csak a plazmás topicba mindig ezzel a hibaüzenettel. OK után megy.http://magiist.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://magiist.fpn.hu/index.php" border=0>

ebalint

ebalint

Talán :

http://magiist.fpn.hu/Kepek/cncforum.jpg" border=0>

.

000000000

Szükségem lenne egy ND:YAG lézervezérlő szoftverre!Ha valakinek van vagy hozzátud jutni vagy bármi módon tud segíteni kérem tegyemeg. Hálás leszek érte.

000000000

Sz*r a #40-es post-ban a linkeles. Javitani kell moderatornak. Utanna jo lesz.
A hiba nem a Te keszulekedben van. (:

Devecz Miklós

Csak annyit tudtam kideríteni, hogy ez a cég foglalkozik vele
http://www.trotec.net/_en-US/010+Home.htm

Devecz Miklós

000000000

Kösz a segítséget! Ez nem megoldás számomra. Tehát további segitséget várok.

Szükségem lenne egy ND:YAG lézervezérlő szoftverre!Ha valakinek van vagy hozzátud jutni vagy bármi módon tud segíteni kérem tegyemeg. Hálás leszek érte.  

000000000

Nálam nincs ilyen jelenség, de azért a rossz linket javítottam!
Könyörgök, ne linkeljetek a megnyitott FTP-ből, mert akkor a belépéshez jelszót fog kérni (és ráadásul nem jelenik meg a képsem)!

Szalai György

Helló Danibá!

Mi ez a lézervezérlő szoftver? Tudnál többet írni róla? A megmunkálást vezérli, (fókuszálás, pozicionálás) vagy a lézersugárzó belső működését(kristálypumpálás a kilépő teljesítmény függvényében)? Mit vársz tőle? Mire használható?

Egyikről se tudok szinte semmit, de érdekel a téma.
Megérne egy kis eszmecserét a lézeres rovatban.  

Szalai György

3vv2btrhv

SOS VALAKI  
nézze meg a felhasználok mappái hunka sos ben lévö képet - nem tudok linket megnyitni , csak feltölteni .

3vv2btrhv

Hogyan lehetne a webkamerámat itt elérhetövé tenni ??

Szalai György

Bocs, hogy ide teszem, de nagyképűségnek éreztem a Pénz keresési lehetőségbe rakni.

CNC gravírozásban mester, bedolgozására van szükségem, barátom ajándékának elkészítésében. Sajnos erre még képtelen vagyok magam.

Egyedi sárgaréz tábla gravírozás 1mm körüli vastagságú lemezből.
1db 100 X 25mm PHOEBUS felirat, furatok helye körvonalazás és szegélydíszítés.
1db 140 X 90mm Még 50 boldog évet felirat 3db aláírás, furatok helye körvonalazás és szegélydíszítés.
Jó lenne Vecséshez közeli gyors készítő, vagy ahová autóval elfuthatok munkaidő után. Határidő hamar.
Vektoros rajzot készítek az elképzelésemről, Corel-ben, ami tartalmazza a körvonalakat, díszítő elemeket, feliratokat, aláírás mintákat, furatok helyét, abból kéne dolgozni.
Az anyagot felhajthatom, de ha a kivitelező adja az még jobb. A körbevágást, polírozást és fúrást, ha kell meg tudom csinálni, de a gravírozáshoz még nem vagyok felkészült.
Kérem, ha valaki elvállalná közületek, jelezze. Árban megegyezünk. Remélem.

Köszönöm.