Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

000000000

A max sebességet belőtted a gépen? Lehet, hogy nincs beállítva a géped max sebessége és a G-kód nagyobb tempót digtál mint ami lehetséges!
Vagy valami elállítódott (pl felbontás)...

eivmhrm04

Köszi ,sikerűlt megoldani,mach volt szétesve.Ujból instaláltam és most már megy.

eivmhrm04

Köszönöm sikerűlt megoldani.

3vv2btrhv

A barátom lezárta véletlenül a Mach 3 progit az lok utasitásal hogyan kell kinyitni !!  
Ha behiv egy g-kodot azt irja ki FRO hibauzenetként ! SOS SOS  
MUNKA VAN NEM TUDJA CSINÁLNI !!

Rinaldo

Az unlockhoz írd be a barátod által beírt jelszót.

3vv2btrhv

nem én kevertem !!!
Tanultam a multkoriból nem nyulok a müködö progihoz !!!

3vv2btrhv

Köszi Rinaldó az volt a bibi !!

000000000

Sziasztok!

Régóta fontolgatom valami CNC gépezet össze barkácsolást. Most jutottam el az elhatározásig egy tekercseló gépet szeretnék építeni.
Magamról annyit hogy elvileg gépész vagyok de annyit dolgoztam a szakmában mint szövőnőként vagy cukrészként, szóval előről kell kezdeni a tanulást. Másik hobbim a hifi barkácsolás szóval tudom hogy mellik a páka melegebbik vége de ennél nem sokkal többet.

A forumot még nem nyálaztam át egy kis idő kell mire kiismerem magam ezért ha olyat kérdeznék amire már volt válasz akkor elnézést és egy kicsiny türelmet kérek.
No ennyi rizsa után feltenném a kérdésemet.
Letöltöttem a Mach3 vezérlő progit és a tekercseléshez való screent.  
ha beállítom ezt a képernyőt akkor valami nagyon értelmezhetelen kuszasághoz jutok. Mt rontottam el?
Előre is köszönöm a segítséget
üdv
dexthttp://www.scottyanke.com/media/coilwinder.set" TARGET=_fnew>coilwinder

000000000

Üdv a fedélzeten![#vigyor3]
Kipróbáltam én is, valóban...
Ez azt jelenti, hogy a képernyő set használ néhány garafikus elemet am hiányzik alapból a Bitmaps mappából! Ezt előtte pótolni kell (nem néztem, de elképzelhető, hogy a webről ezek letölthetőek, mert egyébként nélküle a set file használhatatlan)!

000000000

Köszi nyomozok, mostmár sejtem hogy mit keressek.  
Na nem úsztok meg ennyivel, jövök még:)

3vv2btrhv

szia Péter !
A TTF filét hogyan kell átkonvertálni vektorossá . és melyik progi nyitja meg ??
Tibor

000000000

Ki tudja, hogy hol lehet beszerezni 20-50 mm-es szálakból álló ecsetszerű, porvédőnek haszálható 1 m hosszú anyagot.

000000000

Robika37

Sztem. Obi ,Praktiker vagy hasonló ha jól gondolom olyasmire gondolsz amit a bejárati ajtók alá szoktak tenni höszigetelőnek.

bmejdz9nu

100 cm-es alu és műanyag tartású változatban... én a zárboltban vettem itt Sopronban. (az alu tartású a jobb)