Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

sunraw

rád a "paraszt" jelző" nem dolgozó, vidéken élő, ember akarja takarni.

000000000

Látod, milyen ügyes vagy?
Ki tudod te mondani?

sunraw

000000000

Mert ezt a "CF" dolgot tényleg nem hallottam még.
Érdekelt. Ennyi az egész.

sunraw

Ha a Rabb Ferenc nem tart rá igényt, neked is szívesen elküldöm, ha van rá időd foglalkozni vele.

sunraw

de ha igazán fürge gépet akarasz és csak bizonyos programokat futtatsz, akkor vagy RAMDRIVE vagy RAID-be kapcsolt HDD-k.

000000000

Nem értem, hogy miért kaptad fel a vizet, mert tényleg nem akartalak ugratni. Ez a fajta memória nekem teljesen ismeretlen.
A kérdésekből nem szoktam viccet csinálni. Sok segítséget kaptam már itt a fórumon, mert megkérdeztem dolgokat és kaptam választ a kérdésekre.
Mint éppen tagnak az Orion TV-vel kapcsolatban is.

000000000

Ha nem valami horribilis ár, beszéljük meg magánban.

sunraw

a posta kb 450ft. a többi a fórum ajándéka, vagy a hatvani talira küldhetsz Danibának valamit.

sunraw

magán nincs, fórum van. :)  (max postacím)

000000000

Nekem Danibá politikai nézeti nagyon szélsőségesek.
Ugyan úgy, mint minden parlamenti párté.
Szóval, én inkább nem élnék a lehetőséggel.
Köszönettel lemondok róla.

sunraw

ez fórum, nem egyén.
Ha nem, hát nem.

Szedlay Pál

Ha csak ennyiből állna egy gyors gép, de jó is lenne és milyen olcsó megoldás. Sajnos csak ettől még nem lesz táltos, de valamelyest segít.

sunraw

Ebből áll egy gyors gép, hidd el. Ha gyors a file-kezelés, gyors a gép is. A gépigény más dolog, de ez más tészta. Ha kell, szívesen tudok tanácsot adni.

4k0yxz3fu

Segítség! Sajnos vettem egy új gépet, Windows 8 van rajta. Nem tudom futtatni rajta a RhinoCAM-2.0-át, hardwerkulcsot keres (annak ellenére is, hogy). Nem csak ezzel a programmal van ez a probléma sajnos. Valakinek van valami ötlete?