Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

9pk59nuy

Nekem van ilyen, szivesen odaadom, de mindenképpen visszakérem. Optikai elemeket illesztgetek vele.

vjanos

mxjj54gxi

Asszonyt, marót nem kérek kölcsön ! :))))
DE köszi a felajánlást!

mxjj54gxi

Itt is átm. 16 a legkisebb, olyanom már van

9pk59nuy

Jó, ha nem, akkor nem.

sanka74

Sziasztok! Philips Senseo (HD7826)kávéfőzőt nem javított mostanában valaki? A vezérlőpanel ügyében kérnék segítséget.

000000000

Sziasztok, van itt valaki, aki gravírozással foglalkozik?

000000000

000000000

szia, csak azt szeretném megtudni, hogy mit kell kiküldenem, hogy furatot fúrjon...

000000000

...bocs...nem akartalak felzaklatni....   :)

keri

Mire? :)

Tudom mire 3-at számolsz.

De Gód érdekel? Simán meg akarod meríteni a Z tengelyt, vagy fúróciklus kell?

000000000

bocs  Gkód, vagy Corelből küldjek ki egy nulla átmérőjű kört   (ez egy Rolad CAMM2 játékgép)

Pl. NYÁK fúrás

000000000

Ha csak darabos információt adsz, ne várj litániát.

000000000

Ok. Csak nem akartalak titeket nagyon terhelni a hülyeségemmel, vagy inkább "bénaság". Tehát: van 2 db Roland CAMM2 PDC2500 gépem, egy darabig gravíroztam velük betűket Spandex aluprofilokba, de kifutott a munka, kb 10 éve nem használom. Volt valami profi gravírozó programom,de főleg Corelt használtam a saját driverével.Nem fordult még elő, de olvastam, hogy lehet vektorgrafikus programokból, autocad, protel (nyáktervező)közvetlenül is kiküldeni nyomtatott áramkörök fúrásához utasítást. Vonalakat, betűket tudok vele körbevágni, kitolteni, mint CoprelDraw, (vagy pl.: Dr. Engrave, ez OEM volt...)
Egy ideje egy Mercury kézert használok Corelből, és elkényelmesedtem.
Egyébként most építettem egy összecsukható habvágót,600*1200*100mm csak betűkivágáshoz, ami Corel-PLT-Lasycam-G-code MACH-3 módon működik.
Állítólag a Roland is menne MACH-3-al.  

w987wzmm

Sziasztok!
Lenne egy láma kérdésem.
Mi számít 5 tengelyes gépnek?

Vegyünk egy 3 tengelyes gépet és tegyünk bele egy hintát forgó asztallal. Ez, minek számít?
A másik alternatíva, Z-tengely dönthető és forgatható, úgy, mint Varga István gépe.

Akkor mi is az 5 tengelyes gép? Mi a 3+2?