Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

bznc93pf5

a Bios-ban nem tudom megnézni mert nem tudom hogyan tudok odajutni, annyira azért nem értek a számítógépekhez de a lemezmeghajtó madzagját azt meg tudom nézni

000000000

Itt mondtad ki a lényeget "lemezt akartam írni és nem nyílik a tár"
Tehát vagy tápot nem kap vagy szimplán tönkrement !
De a kanócokat kikapcsolt és áramtalanított állapotba dugd vissza a meghajtóba.
Nem azért mert agyonvág hanem te vágod agyon a gépet különben !  

jani300

bznc93pf5

levettem a gép oldalát, újdonságot most sem láttam, van egy csomó dugó ami nincs semmibe bedugva, azután észrevettem hogy az egér is eltűnt, újraindítottam a gépet és most minden jól működik, az ok hogy most minden jó de az előbb mitől nem volt meghajtó, pedig semmit nem csináltam csak levettem a gép oldalát? sok érthetetlen dolog van ebben a szuper számítógépvilágban!

000000000

Gondolom valami régi masina és jó poros is. ez a két dolog pedig csodákra képes.  
Lehet hogy megmozdult valami kábel és ezért tért magához.
A kontakt hiba  a legnagyobb szívás amit összehozhat az elektronika.  

bznc93pf5

kb 6 éves, és egy kicsit tényleg poros, azért évente 2-3szor szoktam lefújatni a port

mxjj54gxi

Urak!

Lehet valahonnan szerezni  olyan 60 fokos marót, ami a szár felé csökkenő átmérőjű, és a max átmérője kb 6-8mm, a max vastagság, amit marni tud pedig legalább 3mm?
Iciri-piciri fecskefarkas vezetéket csinálnék, ha volna ilyen

Csuhás

Készen nem hiszem, de törött menetfúróból lehetne köszörülni. Esetleg ütőkéssel is be lehetne nyúlni a horonyba. Végső esetben pedig több darabból tudod megcsinálni.

000000000

Nem, pontosan értem. De, ha megrajzolod, és elküldöd. Akkor, lehet, tudok készíteni olyat.

keri

16mm a legkisebb átmérő az általános katalógusokban.

mxjj54gxi

Bár lehet, hogy szögbefordított fűrésztárcsával is megoldható a feladat.....

mxjj54gxi

tudom, ezért kérdeztem

000000000

Egyélűbe tudnám megoldani csak.

mxjj54gxi

Köszönöm, olyat én is tudok köszörülni magamnak, de inkább valami olyat szerettem volna, mint a linkelt képen van..