Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jani300

Kösz a linket .
Akkor egy Co hegesztőhöz eszerint pont határon van , vagy kicsi egy 25 A-es .

istvan58

Hali,

Bocs hogy beleszólok, de van némi tapasztalatom a toroidokal, éveken át gyártottam saját cégemnél hangerősítőket, 2x300W-tol...2x1200W-ig. A toroidok 300w-tol...1600VA-ig terjedtek. Több száz darab lett legyártva. Az 500W-ostol felfele használtam a lágyinditót. De még a 300W-osnál is előfordult hogy ha mondjuk 100 szor ki be kapcsoltam egyszer csak akorrát durrant hogy a soros 4AT biztosíték korom fekete lett. A trafó gyártója szerint ez akkor következhet be ha  szerencsétlen esetben a szinusz hullám alsó ponjtán kapcsolom ki és a maximumon meg be. Ugyanis a toroid magoknak nagy a remanenciája.

bznc93pf5

szia Keri.
telepítéskor természetesen minden lehetőségnél Magyart választottam, letöltöttem a Magyar csomagot is valamint újra is indítottam a gépet ahogy az le van írva de csak annyi változott hogy a napot írja ki Magyarul a többi létező összes szöveg, menü, mappa minden továbbra is Német
 van-e valahol olyan lehetőség ahol valamit még be kell állítani?

vagy ha jól értem azt írod töltsem le a Magyar nyelvű Windows8-at és regisztráljam a kódommal? csak ezt a kódot hol találom?
egyébként mi a gond a Win8-al?
én most látom először de eddig semmi problémám vele leszámítva a nyelv választást.

keri

Ebben az esetben nem támogat más nyelvet.

Egy hologramos matricán szokott lenni a gépre ragasztva, ha nincs telepítőlemez.
Ha nincs regisztrációs kódod akkor nem is legális a gépen lévő Win, szóval akár kalózverzót is használhatsz ennyi erővel.

Próbáltam én is a Win8-at. Mobiltelefonra elfogadnám, számítógépre komolytalan.

keri

Amúgy meg honnan tudjam, win7-en tudom hogy kell átállítani, azt leírtam, win8-at meg amint látod senki nem használ :)

mxjj54gxi

A windows-ba nem tesznek be minden nyelvet soha.
Az eddigi verziók sem attól lettek magyarok, hogy azt választottad a feltelepítéskor, hanem hogy a magyar verziót telepítetted.
Teljesen más minden verzió, külön lemez, külön kód, külön minden.
Neked most egy német win 8-ad van, és ez így is marad.

bznc93pf5

bznc93pf5

akkor ha veszek egy Magyar Windows8 at és feltelepítem a gépre akkor törlődik a gépgarancia, ugye?

000000000

Mi a fenének a win8?
Miért nem jó a hagyományos?

bznc93pf5

mxjj54gxi

Fogalmam sincs
erről az eladót kéne kérdezni, vagy a szervizt.

bznc93pf5

keri

A Pro és Ultimate verziókban engedi letölteni a másik nyelvi csomagot, csak az olcsókban van letiltva a nyelv váltása.

Béni

Egyedül a 64 bites XP-hez nem tudok hivatalos kiadású magyar nyelvi csomagról. A többihez létezik.

http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/language#1TC=t1" TARGET=_fnew>http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows-8/language#1TC=t1

Béni

Talán még itt nálunk, abszurdisztánban sem függ a futtatott operációs rendszertől a hardverra adott garancia. (Nálatok meg még kevésbé.)
Tehát, szerintem a garancia nem veszhet el.