Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

c2nsu773m

Érdeklődnék hogy AMC Flexidrive vezérlő finomhangolásában tud-e valaki segíteni?  

sanka74

Sziasztok! Mach2 beállításával lenne kérdésem: a főorsót szeretném vele vezérelni, már rájöttem egy két dologra, de sok minden nem tiszta. A Mach3-nál egyszerűbbnek tűnik, de ez meg haláli lassan tölti be a programot, így én ragaszkodnék a 2-eshez. Hogyan kell az 1-es pinre küldeni a jelet? Az Output 1 engedélyezésével? Köszi!

2nbj3n5m

Segitség kellene.Régebben vásároltam a Svejk-től
egy DELL márkájú PC-ét.Sajnos a tápja az én hibámból el szállt.Tudna valaki segiteni.Előre is köszönöm.Mfg.: Száraz János

000000000

Sziasztok ! Segítséget szeretnék kérni. Adott egy Heidenhain TNC 355 vezérlőjű IXION marógép. Főkapcsoló felkapcsolása után, memória teszt lefut, majd a ráadom a tápot, azonnal a következő hibát írja: PC:ERROR 25. Törölni nem lehet, nem tudok vele csinálni semmit, csak a paraméterekhez lehet hozzáférni... Illetve lehet forgatni a szerszámtárat, a főorsó start gomb megnyomásával a főorsó nem forog, inkább "kúszik". Elemeket, aksikat cseréltem, mert le voltak pukkanva... PC- n keresztül a PLC és a Paraméterek letölthetők a gépről, ill. vissza is. Találkozott már valaki ilyen problémával? Minden segítséget szívesen vennék! Köszönöm !

Szedlay Pál

000000000

Sziasztok! Segítséget kérnék
Artcam Jewelsmith-el történő relief készítéshez..
Konkrétan egy címer készülne.. SOS.
Előre is köszönöm!

34jpagzua

Üdv Mindenkinek. Tudna valaki segíteni UHU servo ügyben? Bekapcsolás után rögtön világít (villog) az "error" led, közben pedig rendszertelenül rángatja a motort előre-hátra. Próbáltam a motortápot csatlakozót megfordítani, illetve az encoder csatlakozókat felcserélni, de semmi eredmény. Az a furcsa, hogy mindhárom vezérlő így viselkedik.

robokacsa

segítségre lenne szükségem.
legolcsóbb leggyorsabb megoldással megvalósíthatóan.
15mm es rétegelt lemezbe vannak nútok marva, ezeket a belső részeket kellene valamiféleképp felületkezelni impregnálni lakkozni, hogy ne tudjon belőle fűrészpor " még apró szemű se" kiszállingózni belőle.
ötleteket várok, amit meg is lehet ésszerűen valósítani. azt csak halkan teszem hozzá, hogy lehet nem is fában kellene gondolkodnom, hanem valami olcsó könnyű műanyagban..... erre valami ötlet? a fa ára kb 1000 Ft lenne 530 *360 mm es lapban. ennyiért lenne műanyagban is, ??? és azt nem kell felületkezelni... de jó lenne...

Arany János

Sziasztok!
Folytatnám a bénázást a programozóval.
Vettem új 7407-et.
Cseréltem, és pislog, villog, meg minden! DE! Nem programoz semmit!
A hibaüzi továbbra is ez:
http://cnctar.hobbycnc.hu/Arany/IcProg-os.bmp" border=0>
Sőt! Akkor is ez, amikor nincs is rádugva a gépre!
Mi lehet még a baj?

sasi

Segítség, béna vagyok!
Befészkelődött a Firefox böngészőmbe a „NCH en community toolbar”, melyet, ha kikapcsolok, akkor is bepofátlankodik, pl. Vatera kereséskor, ha nincs talált, és innen nem lehet vissza jutni az eredeti oldalra. Rendkívül bosszantó progi.  
A Firefox Eszközök/Bővítmények listájában nem jelenik meg, így az általában javasolt módon nem tudom eltávolítani.
Mit tegyek, segítsetek, hogy megszabaduljak ettől az „áldás”-tól?!  
[#szomoru1]

Szedlay Pál

Lehet, hogy távolítsa el ezt a szoftvert bármikor, korlátozás nélkül, a standard eltávolítási eljárások felajánlott számítógép operációs rendszer vagy az internetböngésző.

Internet Explorer felhasználók
Kattintson a Start gombra, majd válassza a Beállítások> Vezérlőpult> Programok hozzáadása / eltávolítása .
A programok listájában, keresse meg a NCH eszköztáron, jelölje ki, majd kattintson a Módosítás / Eltávolítás .

Firefox felhasználók
A Firefox böngésző menüjében válassza a Bővítmények> Kiterjesztések .
Válassza ki az NCH közösségi eszköztár.
Kattintson az Eltávolítás .

Safari felhasználók
Nyissa meg a Finder alkalmazást és keresse meg a Applications .
Görgessen Eszköztárak és kattintson az NCH.
Kattintson duplán a "Uninstall".
Töltse ki a "Felhasználói név és jelszó", és kattintson az OK gombra.

Chrome felhasználók
A Google Chrome böngésző, látogasson el a chrome :/ / extensions / .
Keresse NCH a listán.
Kattintson az Uninstall .

a77ruejwh

Segítséget szeretnék kérni! Kitudná ezeket legyártani:
gitár hevedertartó:http://shop.sollerguitars.com/images/304200592132.jpg

a másik pedig egy gitárhíd alaplemeze:
adatak, rajzok: http://www.hipshotproducts.com/documents/category/guitar-bridges-1.html

sasi

Köszönöm Pali!
Valóban béna voltam, a bővítmények között kerestem, a kiterjesztések menübe be sem néztem  
[#falbav].

adamant

Jó estét mindenkinek!

Egy olyan gondolat kavargott a fejembe hogy ha van egy AC szervóm mondjuk 1,5Kw os és lenne egy frekvencia váltom hozzá mondjuk egy omron V1000 a kettő gond nélkül össze köthető?? vagy itt más kellene valami ügyeskedés? Akár a szervó névleges fordulatát (3000) is meg lehetne haladni?  

Előre is köszönöm a válaszokat!

pbalazs

Tehát mindent jól csinál, amikor jelölgeted a chechbox-okat a HW tesztnél? A "data out" és a "data in" mozog szinkronban?
Azt nem tudom, hogy mit kellene csinálnia, ha nincs rádugva a gépre.
Merre felé vagy? Végszükség esetén ki tudom próbálni az én gépemen.