Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

horcsab

Jééé, egy földi! Ha nagyon nem boldogulsz, akkor írj rám, segíthetek és még lehet nem is vagy messzire. Kicsi ez a város!

Arany János

Arra gondoltam, hogy a pc-táp miatt nem kell semmi rá, mivel a csupasz égető rajzán sem szerepel semmi.
Hova és mekkora kondit kellene tenni?

f2266unib

A tranyók C327-25 típusúak. A Lomexben azt mondta az öreg hogy ez jobb mint a sima 327. (Vagy így van vagy sem). Az #16845 Hsz kéretik törölni, javítottam a hibát, így a képek is jók.

Arany János

Az erősítésekre miért van szükség?

Arany János

Hát akkor már legyen: Szevasz "fődim"!!! :)))))))))))))))
Melyikcégholmiótamiértnemtudokróla?????????
Nagy meglepetés!!! Kellemes!!!

f2266unib

Arany János

Nem plusz cinezés a vezetősávokon?

f2266unib

Ja...az nem...illetve mégis. A nyáksávok kicsit porózusak lettek és így felületkezeltem. Gyorsan kellett és épp akkor minden kifogyott. "sz**ból várat..." (utolsó nyáklap, elfáradt marató, kifogyóban levő lézertoner és haldokló vasaló) :)

Vetesi75

A vezeték sok zavart összeszedhet, meg a hosszától függően nem kevés impedanciája is lehet. 100nF körüli érték szokásosnak mondható. Akár közvetlen az IC alá a foglalat belsejébe.   :) (Egyébként én is BMH-t olvasok.)

sufnituning

Sziasztok!
Valaki tudja, hogy a képen látható fogó mire való?
Ha a gombos végét kihúzom, az elején a menetes rész forog jobbra és balra, attól függően, hogy ki-, vagy betolom. a fogórésszel meg a csavarra ráhúzok egy hüvelyt, amit állítani tudok tized milliméterre

ra8nsmk6w

sufnituning

Köszönöm, ez előrevitt, mindjárt körülnézek a Googlén

horcsab

Szia!
Saját vállalkozás, régóta, nem reklámozom.

A táp hidegítő kondi (100nF) jó ötlet, 7407 +5V-GND lábai közé és a VDD-GND közé is raknék 33-47nF.

Arany János

Hát az az igazság, hogy a 100nF sokat rontott a helyzeten!
http://cnctar.hobbycnc.hu/Arany/B%d3DOTT%c1G!!!.bmp" border=0>
http://cnctar.hobbycnc.hu/Arany/B%d3DOTT%c1G!!!2.bmp" border=0>
Most kereshetek másik (egyáltalán nem nekem való) "játékot"!!!
Örömömben már vagy tízszer újraírtam! :)))))))
Ettől függetlenül: jól jöhet még a másik kondi is?
MINDENKINEK nagyon köszönöm a segítséget!!!

Arany János

Illetve van még kérdés:
PIC kivétele? Ki hogyan oldja meg?
Programot be kell-e zárni előtte?
Tápot kikapcsolom és "kifeszegetem" a foglalatból?