Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

jv7pu3a5p

Gyári hibás volt a patron.
Kaptam egy másikat helyette.

000000000

köszönöm mind2őtöknek a választ!! az én hibám volt, h nem írtam be (ált szoktam, vh most kimaradt) amit eddig már próbáltam de a google-trükk is köztük volt. meg simán kerestem is vele 'sgforum keresés'', pont erre gondolva, de nem mehet túl jól mert nem találtam olyasmit h nem lehet keresni ezen a motoron, pedig nagyon erre gyanakodtam. leragadtam valami ari emós csajok vagy mi találatnál :D

a régiek közt nem témánbelül hsz-eket, hanem a gyökér fórumban témáka: van egy olyan cucc alul hogy régebbi 100. viszont egyet rákattintok, és a következőn már nincs olyan, hanem csak hogy vissza a legfrissebbekhewz, mintha ennyi lenne össz., ami nyilván bógus, hisz csak 2012-es topikok vannak ott.

u.i.: én csesztem el mert most megtaláltam, így kellett a szokásos google módszerrel: ,,hostya szerszámköszörű site:http://sgforum.hu/listazas.php3?id=1247506414'' - nem tudom, mire jó egy olyan amúgy, de k*rva jól néz ki :) http://cnctar.hobbycnc.hu/hostya/Szersz%e1mk%f6sz%f6r%fb/" TARGET=_fnew>itt láttam meg véletlenül és érdekelt volna a topikja ahol építi, hogy többet tudjak meg róla, de most már tudom hogy csak a mech ötletekbe van beleömlesztve. nagyon jó a fórum amúgy!

000000000

Üdv . EPA 320 as gépem van NCT 90t vezérléssel. Több éve nem ment és ezt a hibát irja ki : ESTATE?   a gép nem reagál a gombokra , nem csinál semmit . Esetleg Szolnok környékén van e aki ért az a vezérléséhez . Kössz

48s05mtgb

Sziasztok!
Szeretnék fordulatszámmérő számlapot gravírozni a kocsiba. tudna nekem ebben valaki segíteni? milyen progival lehet esetleg egyszerűen megoldani vagy meg kellene szerkeztenem cad progival?

xfg6v697j

Frontdesigner nagyon jó kis progi.

48s05mtgb

Bocsi igy akartam:

http://kepfeltoltes.hu/view/121227/Tomika_ford_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

xfg6v697j

Épp ilyneket lehet vele készíteni.
Sajnos egy gépelszállás miatt most nekem nincs meg a progi,de biztosan levadászható a netről.
Olletve ha valaki tud linket,nekem is jól jönne.

Szalai György

TOMIKA x1000 ??? Nem nélkülözöd a szerénytelenséget. [#vigyor2]

48s05mtgb

Én megtaláltam torrent oldalon a 3.0 -ás verziót

xfg6v697j

Én nem torrentezek.
Filemegosztón pedig nem találtam.

Rinaldo

f35ezvjs

Szia!
 Csak egy gondolat:
Ha ESTOP?, DRIVE? vészleállítást eredményező hiba okát nem szüntetjük meg és a szerszámgépet mozgatni kívánjuk, a vezérlő ESTATE? hibát jelez.

xfg6v697j

Majd megnézem,de sajna a freemail megint kampec.

bykktskx6

Sziasztok!

Halász Gábor vagyok és „fórum szűz” .
Felmerült egy kérdés, amire tapasztalat és szaktudás híján nem tudom a választ.
Szeretnék üvegszövetet vágni, de nem tudom mivel is lehetne, sőt azt sem tudom, hogy lehetséges-e egyáltalán. Gondolom, a fóliavágó nem alkalmas erre a célra. Vagy mégis?
Segítségeteket előre is köszönöm!