Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

Segítség, béna vagyok!

Indította gaben, 2024 április 09, 15:35

Előző téma - Következő téma

RogerCo

Ha tennél bele egy 3.-at és arra telepítenél mindekttő megmaradhat, Vagy ha egy másik gépbe teszed át a vincsesztert(vincsesztereket)
De ha nem teszel semmit sehová, Akkor Jó lenne tudni milyen OP rendszer volt jatja.
Az XP-t lehet formázás nélkül is ujta telepíteni másik könyvytárba. Így ha van elég hely a vinyón még jó is lehet, utánna rögtön egy virus mentesítés.

000000000

Találtam neked egy videot a Youtub-on erről a vírusról.  
Talán segít leszedni, de két gép kell hozzá az egyiken nézned kell a videot.
http://www.youtube.com/watch?v=Qb8Rv0Xu60s

Devecz Miklós

Nem tudom ez az ötlet használható-e.
Ha van cd lejátszó a gépen, akkor egy portable Windows lemezzel és a viruskeresővel megoldható a probléma.

bznc93pf5

csökkentett módban sikerült elindítanom, Xp-t használok, a vinyón kevés a hely,  mielőtt ezt kezdtem volna olvasni belekezdtem egy vírusirtásba,  és ha a már megkezdett vírusirtással nem boldogulok akkor megnézem a videót is.

köszönök mindent mindenkinek, ha lesz gondom írok újból, 2. vinyó használható, éppen mentem egy másikra

000000000

portable virusirt=nak t0lts le clamin-t..
ezt futtathatod pendrive-ról.
http://www.clamwin.com/
Miklós álta használt mini XP pedig van a hirens boot csomagban
http://www.hirensbootcd.org/download/

bznc93pf5

megnéztem a videót de ott Windows7 az oprendszer, nálam XP, ez a módszer ugyanúgy használható? gondolom nem? ehhez más  kellhet?

000000000

Szerintem ugyanugy használható

000000000

Mit nem csinálok jól?
AC-be nem látszanak az újonnan betett fontok. Se akkor, ha az AC font könyvtárába teszem, se a Win font könyvtárából. ttf egyvonalas fontokat akartam betenni. Egy látszik, a többi nem.

w0hgtwf3w

Tegnap én is ezzel szenvedtem.
Telepítsd fel a font készletet.
Artcam-t indítsd újra, nem árt ha a gépet is újraindítod, utána ott kell lenni a készletek között.

000000000

A feltelepítés egyenlő a bemásolással?
Mert, ha igyen, akkor ez tegnap volt és még ma sem tudja.

000000000

Mégegy. A dotG-ben lehet szerszám méretet állítani valahol? Mert nem találtam. A kép méretet hogy lehet állítani?

PSoft

Ma,telefonos kérdés,egy fiatal kollegától,....

Elment egy 230V-os,egyfázisú dugaszoló aljzatot cserélni egy ismeőséhez.
Az ismerőse "előre dolgozott,segített neki".:)

Már le volt szerelve a dugaszoló aljzat,ott lóg a három vezeték a dobozból.
Igen ám,csak mindhárom vezeték FEKETE,mindenféle külön jelölés nélkül.:)))

A fázisvezetőt,ugye egyértelműen megtalálta.

A kérdése a következő volt a telefonban:

Hogyan tudja egyértelműen,minden kétséget kizáróan megállapítani a másik két fekete vezetékről,hogy melyik a NULLA,és melyik a PE-vezető???

ÁVK nincs a lakásba beépítve.
A legközelebbi hely,ahol kutakodni tudna,a lakás kiselosztója,több méterre,és kötődobozra a kérdéses dugalj-tól.

Utólagos "nyomozás",dobozbontás kizárt,mindenhol el vannak glettelve/tapétázva a kötődobozok.:((((

Én,mondtam neki egy megoldást,de,...
Kíváncsi lennék a Ti véleményetekre,megoldásotokra is,mert biztos több jó megoldás is van a dilemmájára.

000000000

Elosztónál szétköt és ráköt egy laposelem. Utána polaritás mérés. Hacsak valahol nincs még pluszban is összekötve. Ilyen szerelésnél az se kizárt.

Igaz, hogy nem a szine vezeti a villanyt a drótnak, de akkor is!

Béni

Szerszám méret állitási lehetőség nincs, de nem is szükséges. (Raszteres megmunkálás miatt.)
A kép méreten mit értesz? Ha a pixelméretet, akkor azt az átalakitás előtt kell beállitani.

Szalai György

A régi konnektornál, a fázisvezetőről, próbaáramot adnék egyik, majd másik kérdéses vezetékre, mondjuk két darab sorba kötött 230V 10W-os pucér villanykörtén keresztül, (Régi próbalámpa) a létrejövő kb. 0,02A áramot a lakás kiselosztójában lévő védővezető gyűjtősínen mérném, pl. lakatfogóval.
A sügér haver leshetné a műszert, és kiabálhatna, hogy jó, meg nem jó, ha már ilyen ügyes, hogy kiszedett egy alternatív kapcsolót és a három fekete vezetőre konnektort akar szereltetni, hadd örüljön a cimbije a feladatnak. [#circling]