Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

J-Steel

Rákerestem a Google-on "Pneumatische Kopfhörer" név alatt.
Azt írja, hogy az MRT gépben feküdve a vizsgálat alatt a kellemes zene segít ellazítani.
 Láttad azt a filmet, amikor piszollyal mentek a kórházi MRT szobába és amikor bekapcsolták a gépet, odaragadt a fegyver?

PSoft

Nem láttam a filmet...
Logikusnak tűnik amit az alkalmazásról írsz.

J-Steel

Találtam egy videót ahol egy MRT géppel szórakoznak.

Csuhás

Azt hiszem ez csak filmes fantázia lehet. A szupravezető mágnest nem lehet ki vagy be kapcsolni. Egyszer beindítják és megy energia nélkül addig amíg van hűtés. Ha elmegy a hűtés akkor a tárolt mágneses energia elég látványosan alakul hővé. Mágnes lefúvás

zozo

Nemrég voltam MRI-n, én is rácsodálkoztam a zajvédő fülesemre, mert két átlátszó pneu csővel volt bekötve valahová. De egy kukk zene nem szólt rajta, és ha letettem a fejem, akkor a ötször úgy zengett minden, mert az "ágy" vitte magával a rezgést. Kénytelen voltam a tenyeremet a fejem alá tenni, hogy elviseljem. De hát majd 50 ezerért mire számítson az ember...

000000000

Sokat fejlödik ez is 2004 be ugy es sima nativ 120E körül volt most meg ugy 30..40E már csinálnak sima nativat is de több régio felvétel viszi az árat most is...[#fejvakaras]

000000000

400A betáp biztos kevés lene neki...[#vigyor]
Vizsgálatkor lehet halani a gázdugatyú hangját(itt kecsoi gépnél) amikor dolgozik gondolom a nitrogént tölti ilyenkor...

J-Steel

Szedett már szét valaki vízhűtéses kínai marómotort, vagy van doksija mi van benne? Engem nagyon érdekelne.

gaben

Szia,

amit Gyuri is linkelt, ott rengeteg fotó van és a CNCZone.com-on van róla egy egész jó cikksorozat.
Érdemes végignézni.

J-Steel

Ez egy rövidrezárt forgórészű motor? Ez egy aszinkromotor ahol az keskeny állórész hűtve van?

szf

Este folyamán buli volt a mennyezeten 5db 5W-os LED spot különösebb ok nélkül elkezdett vibrálni.
Egy nagyon bonyolult és hosszadalmas nyomozás után megtaláltam a felbujtót.

szf

szf

Révész Richárd

Fasza. Asfora?
Kicsit többet várnék tőle, főleg úgy, hogy vagy 300 db beraktam belőle az elmult évben.