Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Mi és hogyan működik

Indította gaben, 2024 április 09, 15:32

Előző téma - Következő téma

svejk

Motoros és Psoft-hoz viszonyítottam.

PSoft

Ez úgy volt, ahogy írod!

Minden héten egyszer, be kellett indítani,és járatni, x ideig....papíron!!!
(mindegyik technikát, az aggregátorokat is)

De kérem, a Magyar (kis)katona, az...spórolós volt ám!:)
Nem koptatta fölöslegesen a kincstári holmit!
Volt annak a benzinnek...sokkal jobb helye is!
[#nevetes1][#nevetes1][#nevetes1]

sanyi84

Egy molibdénem van. Az se pici.

g89ketty

Ha egyszer sikerül szombaton vagy vasárnap útbaejtened a budaörsi (virágpiac területén) bolhapiacot, a csarnok első sarkában lévő üzletben nosztalgiázhatsz. Sok sikert! Ui. A 10Khz-es vevőt nem úgy hívják, hogy mikrofon?[#worship]

VighLajos

Mi az?
Mo, 42 rendszám, a króm-csoport tagja (króm, molibdén, wolfram)
...vegyész vagyok...

PSoft

Nah...

Amiket felsoroltál...
Ezek voltak a tiltott helyek Veszprémben, a...kiskatonáknak!
[#nevetes1]

Motoros

Ennek köszönhetően amig Szentkirályról kitelepültünk Ladánybenére -kb 100 km- az 12 órát vett igénybe. Minden csőrös hengerfejes lett de szerencsére a Csepelek lehúzták mindet.

sanyi84

Egy katonAi vevő. Pár csővel :) És közel sem 60 kg.

VighLajos

[#taps]
Léglökésekké kell átalakítani, ez a hangszóró
[#taps]

g89ketty

Ma már a 10 évnél fiatalabb cuccok is sokszor ókorinak számítanak. Rólunk nem is beszélve.[#wave]

Motoros

VighLajos

http://www.radiomuseum.org/r/omsk_molibden_r_154_2m_r154_2.html" TARGET=_fnew>Erről van szó?

Ez 1 MHz-től indul, 150 kHz-től van rádióm.

sanyi84

Magyar gyàrtásúról. Kb 5 éve használtam utoljára.

Motoros

Ha a Volna K-n elakadsz akkor a tengeralattjárót hogyan szerzed be?
Ezeket ott használták, ha jól tudom.

keri

Már nem ezek működnek, legfeljebb a Skanzeban nézheted meg. Az a TESLA radar volt a leszállító radar.

Manapság siklópálya irányadó van, meg VOR/DME.

A siklópálya adók az antenna sugárzási karakterisztikákkal operál, a VOR/DME, pedig egy virtuálisan forgatott dipólon sugároznak egy jelet, és ennem a doppleréből méri a repülő a jeladó irányát.