Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

vjanos

Baró :)
Mekkora lesz a munkatér?

Megyek gyorsan én is folytatni az enyémet...

ezsolt74

Azt még pontosan nem tudom de kb 350x300mm körül lehet 300 mm-es Z-vel.
De ez majd a végén derül ki hogy pontosan mennyi lesz az annyi.

000000000

Érdekelne milyen talpas csapágyház van az orsó végein!

balika

ezsolt74

A trapézmenetes orsót méretre csináltattam 6400Ft volt kompletten, postázva.
Ha érdekel akkor el tudom neked küldeni a gyártója email címét.
(Aszódon van)...

wt8g4i4

nekem elköldenéd ? mert érdekelne

d30xhrezp

Szia!
Az a fekete,gyújtó gyertya pipából van.De ez lehetne teflon is csak nem volt.De ha valakit érdekel leírom.Csak még nem tökéletes ezért nem mutattam.A szál a fűnyíró damil.Nem tudtam még normálisat nyomtatni.De azt próbáltam,hogy hűtés nélkül a szár ne melegedjen fel annyira,hogy ott megolvadjon a szál.Persze tökéletesíteni kell még.De a lényege az,hogy a fejet és a szárat  2db 2mm vastag,kis kringelit lappal választom el amit az össze szerelés után fúrok ki,majd kitisztítom.Ezzel a látható módon elég sokáig kézben tudom tartani. Próbáltam más anyagokat is ,de ez volt a legjobb számomra.A fúvóka az más kérdés.Mivel ezt is csak egy megköszörült rúgó darabbal fúrtam ki így természetesen nem tökéletes.Azt a meleget,ami át megy a szárba egy kis bordával még lehet hűteni.De ha minden jól megy,és esetleg kapok egy hobby asztalt,akor szeretnék rész venni a talin.Elviszem a tákolmányaimat,hátha érdekel valakit.:)

ezsolt74

Itt van a weblapja.

http://casyjozsi.atw.hu/elado.html" TARGET=_fnew>Trapézmenetes orsó

000000000

nekem szolt?
csapágyház érdekelne csak 12x4 golyosorso végére 10mm gyárit elég borosos ára van...

ezsolt74

Azt meg tudnád kérdezni hogy nem-e tudna neked csinálni egy csapágyházat a trapézmenetes orsódhoz.
Ő gyárt le mindent szerintem ezekhez.

ezsolt74

Ezeket a trapézmenetes orsókat megrendelésre gyártja le méretre.

000000000

Ha beleszólhatok.  
Ő is egy fórumtárs. SzJózsef néven van itt.  
Szénási József a neve.

svejk

Úgy gondolom zajlódjon le a székesfehérvári találkozó, aztán indulhat a következő.

000000000

Oké.

Érdekes hogy ez a gondolat mindig csak velem kapcsolatban merül fel.
Másnak, meg lett nyitva, akkor is amikor még a hatvani nem múlt el.  
Nem vita indító. Csak megjegyzés.

Egyébként semmi olyat nem szándékoztam addig bele írni, ami zavarhatná a CNC talit.
Csupán az idő kevés. Ezért jó ha lehet tudni róla, hogy lesz ez a másféle lehetőség is, az idén.
Ha megnyitod, előzetesen is megígérem semmi CNC talit zavarót nem írok be addig.

000000000

köszönöm!

Meg keresem....