Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

balika

Nekem már volt egy üzletem,és egy érdeklődőm. :)

vjanos

De kár, hogy nem hozod szombaton... megnézném.

3vv2btrhv

Hozod Székesfehérvárra?

Devecz Miklós

Én is sajnálom, de egy másik program már egy fél éve keresztbe tett.
Már egy éve készültem szinházba a "Mamma Mia!-ra.
Fél éve sikerült rá jegyet kapnom, és pont erre a napra esett.  
:-) vagy :-( ?

ih7fm6t23

Eleve 175-ért adjuk a vadi újat, de valóban ez a Wanhao i3 nyomtató ár-értékben nagyon jó. Adhatjuk drágábban is, ha szeretnéd. :D
Ez pedig azért 150e, mert nem új, használt, ennyiért adtuk korábban is az ilyen használt / bemutató darabokat.

ih7fm6t23

Ja és nem kizárt, hogy később is lesz ilyen, mert van, hogy a gyártó kijön egy kicsit újabb modellel, és akkor az általunk használt gépet mindig eladjuk, és a legújabbat használjuk mi is. Mondjuk rendszerint olyan dolgokat változtat a gyártó, amit házilag is meg lehet csinálni, csak persze jobb, ha már gyárilag is tudja a gép (pl. plusz venti a házba, vibráció csökkentő, kicsit optimálisabb kábelezés, stb.)

keri

Ez nagyon tuti, reggel el is indítom a nyomtatást.

KBalázs

Szia, csak egy jó tanács: van nektek ez az oldalatok: "3dnyomtatas.hu", szerintem meg kéne szüntetni, és átirányítani az új boltra az oda érkezôket, mivel onnan semmi sem mutat az új helyre, vagy a boltba .És itt nem talál árakat sem.
Ha valaki csak a blogotokra akad rá, és nem keresgéli a bolt linkjét (fehér alapon fehér logó), hanem egyszerûen, mint más kapcsolódó blogoknál, kitörli az url-bôl a blog. szót, oda jut ahova nem kellene.
Szerintem.

ih7fm6t23

Köszi a tippet, de az nem a mi weboldalunk. :)
Nekünk a blog van meg a 3dnyomtatas.shoppe.hu. A blogot azért regisztráltuk ilyen általános névvel (3d nyomtatás), hogy könnyen megtalálható legyen. De amúgy maga a webáruház is igen előkelő helyen jön fel a gugliban ha az ember 3d nyomtatót keres (3d nyomtató eladó, eladó 3d nyomtató, 3d nyomtató ár, árak, stb...).
De persze bármilyen észrevétel volna a bloggal vagy a webáruházzal kapcsolatban, szívesen vesszük. :)

KBalázs

Aha, akkor viszont a blog névválasztásakor nem volt körültekintő valaki, mert ahogyan én, úgy más is odatévedhet a (nektek) rossz címre.

r5565inr

Szia !
Gratulálok a robotkarhoz.  
Tesztelted hogy milyen a visszaállási pontossága ?
Üdv.

3vv2btrhv

vjanos

Aha, csak legyen mivel kódot generálni... :)

izbeki

Én is nézegetek egy ilyet:
http://www.ebay.com/itm/RAMPS-FD-Due-R3-ARM-Board-12864-LCD-Controller-DRV8825-Driver-For-3D-Printer-/281538523044?hash=item418d00efa4" TARGET=_fnew>RAMPS-FD
Érdekelne a hozzáértők véleménye erről a kitről.
Ide írj: tibor.izbeki kukac gmail.com