Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Rabb Ferenc

Ne kockáztass! A Lehelen a hátsó sorban középen vannak süteményszaggató formák. Igaz, nem 3D nyomtatással készültek. Talán azért is örök élet meg egy nap a használhatóságuk :))

vjanos

Igazából neked egy ilyen heatbreak kéne?
Tudok adni, ha kell e3d v6-hoz, asszem M6/M7 a két vége.

http://g02.a.alicdn.com/kf/HTB1pJydIFXXXXbCXpXXq6xXFXXXQ/Stainless-Steel-E3D-V6-Heat-Break-Hotend-Throat-for-1-75-mm-3-00mm-Filament-3d.jpg_350x350.jpg" border=0>

keri

Köszi, ilyenem van. Ez nem megy tönkre...ha csak meg nem próbálom átfúrni :D
Teflon cső kell. 3mm külső 2mm belső átmérő.
Sajnos csak 4mm-es külsővel van teflonom.

Régebben volt a modellboltokban, de most csak pislogtak rám hogy mi az a teflon :(

Kínából fillérekért lehet rendelni, de az egy hónap mire itt van :(

s7manbs8

Nekem 4/2-es van. Tefloncső.

B.Zoltán

Milyen hosszú 3/2 teflon cső kellene?

frkdv6dyr

Akkor ha jól értelmezem, számomra az első megoldás a jó. Ha a 3D nyomtató beállítást 0.3mm fúvókához kalibrálom, akkor az első fej képes ezt a "nagy" cseppet létrehozni, azaz folyamatosan szinte a cseppek egymásba érve.  

Nem lenne meg ez a szerkezet a polcon? kipróbálnám ha nem bánod.

Rabb Ferenc

000000000

Moderálva.
(Egyszerre csak egy helyre kéretik beírni a közlendőt, és nem illik kiabálni!)

vjanos

Akkor most már tökre nem értem hogy hova kell ez a cucc neked :S

KBalázs

Én egy deszkamodellt építettem kísérleti célból, (ekkor derült ki hogy számomra nem megfelelő), nem egy beépíthetôt-hadrafoghatót. Ennek legalább 3 éve, sajnos azóta kikukáztam, mivel szinte értéktelen hétköznapi alkatrészekből állt. Viszont kis rákészüléssel (és elektronikai hozzáértés esetén) megépíthető. Paraméterek tekintetében a szabadalmi leírások nagy segítséget nyújtanak (CIJ Printer, Liquid Jet Recorder szavakra kell keresgélni, 1970-90 között, és ezekre hivatkozó szabadalmakban), én is azokból lestem el mekkora feszültségek-frekvenciák kellhetnek, milyen megoldásokkal lehet cseppekre bontani a tintát, stb. Máshol ezek nincsenek leírva, nem mai találmányok. Nem próbáltam újra-feltalálni a meleg-vizet.

keri

Első körön akár 5centivel ki lennék segítve, de 1 méteres szálat akarok venni.

Ha esetleg azért kérded, mert adni akarsz a saját készletedből :) akkor előbb körbenézek még, hogy itthon lehet e kapni, mert istenbizony láttam már boltban ilyet, azért is nem készleteztem be, mert úgy is lehet kapni, de ha nem találok akkor élnék a lehetőséggel.

keri

Hotendbe van behúzva végig a fúvókáig.

vjanos

Akkor neked nem e3d van...

B.Zoltán

Egy 10 cm darabot levágok , az nem fog hiányozni a méteresből nekem.
Ha holnap délutánig eldöntöd akkor feladom és hétfőn ott lesz remélem.
Én is a fejbe vettem ha esetleg nem fér bele a 4/2-es.
Címet írd meg, ha kell.

doil

Sziasztok !

Nincs valakinek meg a Ramp 1.4-eshez egy működő hex file ? olyan ami a szálat is visszahúzza :)nem kijelzős változat !