Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

balika

herz-es turkálós abs-t próbálta már valaki? amúgy sincs sok abs tapasztalatom,de nem tudom belőni... :(
255/95-ön próbáltam,de a craftbot ezt már nem annyira szeretni.

frkdv6dyr

Asztalt emelgetős(nem delta) nyomtatóhoz minta G kódja van valakinek? Egy hibrid gépet szeretnék építeni, és előtte az ötleteimet letesztelni.  

s7manbs8

Úgy látszik tegnap ilyen gépbehalós nap volt, én is itt szereltem össze a panelt, közbe a nyomtató a levegőben szántott, mire észrevettem, már vagy 2 centi magasságot kihagyott, elakadt szál, most javítottam meg, szét kellett szedni, kifúrtam a bent maradt anyagot a 2mm-es szakaszban akadt el valahogy, most már megint megy, remélem csak valami ritka véletlen esemény volt a tegnapi. :)

s7manbs8

Mi vele a gondod ?

keri

Én használom. Teljesen jól működik, bár én melegebbet szoktam állítani.

s7manbs8

Azért inkább tettem egy új 0.4-es nozzle-t rá, most azzal szépen nyomja.

keri

Még jó hogy nem kezdtem ma nyomtatásba :)

frkdv6dyr

Szóljatok ha nem jól kértem. Nem lényeg mi az, csak a kódot olvasni lehessen :).

s7manbs8

Mondjuk hozzáteszem, hogy egy láda Hertz féle PLA után halt be, nem tudom az anyagnak volt e köze ehhez, mert addig szépen ment, jól működik az anyag.

keri

Hát öszintén nem tudtam mit akarsz :D
https://onedrive.live.com/?id=A35D444ABEE610B6!117216&cid=A35D444ABEE610B6&group=0" TARGET=_fnew>Tessék, szemezgess. A legkisebb a pocok.gkod a többi mind többórás nyomtatás.

frkdv6dyr

Köszönöm :)  

nyomtatni szeretnék, de nem műanyaggal.

keri

Miért nem generálsz magadnak kódot? Általában azért hozzá kell igazítani a beállításokat a géphez. Sebesség, fúvókaméret, rétegvastagság.

balika

talán elkapkodtam,de tuti magasabb fejhőmérséklet kell neki,mert nem olvadnak rendesen össze a rétegek.

balika

mennyire állítod,hadd kérdezzem meg?

s7manbs8

Az nem csoda nekem se sikerült még soha, pedig elég sokat próbálkoztam már ABS-el, lehet annak inkább valami nagy melegítős bumszli fej jó, meg jó lassú sebesség, akkor talán jobban össze tud olvadni.