Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

ezsolt74

Szerintem Corexy nyomtatót éri meg legjobban építeni.
Legjobb ha alu profilból van a váz.
Elég olcsón meg lehet venni a használt alu profilokat,nemrég én is vettem ,700-800ft kilója az alu profiloknak, plusz kell hozzá t-nútos anya, csavarok,és a sarokelemek.
Mérettől függően a váz kijön 20000-25000Ft-ból, szerintem ennyit megér egy erős könnyen szerelhető ,masszív, merev váz.

Zozi

Kíváncsi leszek, én is most kezdtem el építeni aluból, de már most látom, hogy az anyag jóval többen lesz... És a hajtás még sehol...

ezsolt74

Én használt 4040-es ITEM alu profilt vettem, 500mmx500mm-es vázat tudok belőle összerakni és kompletten (csavarszettel együtt) kb 25000ft az anyagköltsége.
Persze ha újonan veszed akkor sokkal többe kerül.

Zozi

Én is használt item profilt vettem 40x40 eset. Igaz vastag falú verziót. És 400x400x500 lesz a gép.  A linearok helyét viszont alu lemezbe marom, hogy ne kelljen állítgatni sokat. Corexy vezerleshez melyik vezérlő elektronikát lene érdemes,  ha a motorok úgyis a saját meghajtójukat használják?

93kiabn5v

Eddig tartom magamat az előzetes kalkulációhoz és a 60 ezret még nem értem el .Szerintem ez a jelenlegi megvásárolható termékárakhoz képest elég barátságos.

000000000

Ismeretlen usb nél meg nézhetnéd mi a hadver id VID_XXXX /PID_XXXX azal meglelhetö a megfelelö driver a googleben!

3vv2btrhv

Kedves Fórumozó!

Az sgforum.hu oldalon láttam a hozzászólását 3D nyomtatói témában, ezért kerestem meg.
Fejlesztőt keresünk az alább megjelölt ismeretekkel, egy jelenleg futó projektünk megvalósításához.

Tapasztalat:
Mikrokontrollerekkel kapcsolatos tapasztalattal
Arduino platformmal, vagy Marlin Firmware
3D nyomtatókkal kapcsolatos tapasztalat
3-4 éves C / C++ ismeret

Kérem szíveskedjen felvenni velem a kapcsolatot a részleteket megbeszéléséhez, amennyiben van tapasztalata, vagy ismer olyat, aki szívesen működne velünk együtt!
--  
Best regards, Mit freundlichen Grüßen, Üdvözlettel,

Marta Mikolai
Customer Support and Marketing / Ügyfélkapcsolati Munkatárs

info@lemontruck.de
www.lemontruck.de

Germany: Tel: +49 (0) 6122-5399571
Hungary: Tel: +36 30-263-9263

3vv2btrhv

Vernyulra gondoltam

s7manbs8

Igen, gondoltam én is, hogy beírom honnan van, csak elő kell keresnem a forrást majd később linkelem valamikor estefele talán, ha odáig elérek valahogy. Nem felejtem el, mert ez másnak is hasznára válhat.

0bn8uxmw

Köszi, én is megkaptam. Gondolom jó párunkat megszórtak ezzel az üzenettel.

000000000

Azért lötyög, mert nem E3D hotendhez tervezték azt az alkatreszt. Kis áttervezés után teljesen jó lett. Ha redekes majd megosztom az stl filet.

vjanos

Jah, nekem is jutott :)

vjanos

Ez a gép mérete, vagy a mukatér?  

RAMPS 1.4 szerintem jó lesz neked is a célra, egy bevált Marlinnal :)

s7manbs8

Én sejtem a C,C++, ARDUINO, Marlinban is bányásztam már, nyomtató is van, kisebb dologba belefognék, de nagyobba nemigen ... :)

s7manbs8

Ami úgy rossz, annak az USB-jét észre sem veszi, nem csak driver hogy kellene hozzá, mindhárom egyforma ATMEGA16U2 van bennük, ami jó, az megy a driverjével.