Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

pisti73

Na én kipróbáltam, működik rendesen minden. Köszi a segítséget!

s7manbs8

Letöltéshez regisztrálni kell ott ?

3vv2btrhv

Igen , de nem vagyok benne biztos .

3vv2btrhv

000000000

Végálásnak mit használsz?
végálásnál beszaladhatot 12v ezt nem komálja mega2560 van olyan bizonyos portjai ahol max 5v mehet be! de van olyan port ahol csak 3,3v max!

93kiabn5v

Sajnos elkötöttem , vernyul pedig figyelmeztetett hogy oda figyeljek de ez van. Tanulópénz meg volt.

93kiabn5v

Felső végállást építettem Z nek a masinába. Az extruder  hegye és az üveglap között mekkora legyen a hézag? 1-2 mm olvastam valahol 3mm is. ahogy vernyul javasolta úgy csináltam meg az asztalon tudom egy csavarral finoman állítani. Egyenlőre csak sima fa tartója van elég kezdetleges de többek között ezek a tartók is az első nyomatok között vannak a listán és akkor valami pofája is lesz a dolognak.

vjanos

Hülye kérdés:

"lcd_implementation_status_screen();" sor után kell újként beírni a másikat?

Vagy a meglevő "lcd_status_update_delay = 10;"-et kell átírni csak 200ra?  
Nekem a 300. sor körül van :S

s7manbs8

Folyatódik a sikertelenség sorozatom ... ABS-ből nyomni próbáltam, de az extruderem kiderült, ismét, hogy csak nem jó, plusz 2. kísérletnél meg fogta magát a gépem és megállt, így az meg félbe maradt. A sávozódások az extruderem miatt vannak, a kimeneti tengelyévek valami gond lehet mással nem tudom magyarázni.

0.1 mm rétegvastagsággal ment, egyébként ha az a sávozódás nem lenne benne teljesen jó lenne.
http://kepfeltoltes.hu/150712/PICT2636_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border=0>

0bn8uxmw

Az üveglap és a fej távolsága = 0 az asztal teljes területén, majdnem [#vigyor3]
Gyakorlatban ennek a beállítása úgy néz ki hogy fogsz egy 80g-os A4-es lapot és az asztal közepén és négy sarkán úgy állítod be az asztal-fej magasságát hogy a papírlap a fej és asztal közzé szoruljon a de kézzel simán ki tudd még húzni szakadás nélkül. A nyomtató nem nullán kezd soha hanem az első réteg vastagsággal ami kb. 0.2mm-lesz általában.

0bn8uxmw

Más Marlin verziód van, de igen csak át kell írni a 10-et 200-ra.

0bn8uxmw

Érdekes hiba, mert a feje búbján nincsenek sávok, biztos a extruder a ludas? Nem lehet, hogy nem szeret körbe körbe menni a mechanika a x-y-ban és azért sávozódik, pozicionálási hiba de akkor meg a fején miért nem látszik? Ha nyomsz egy kört az kerek lesz?

0bn8uxmw

Még egy ötlet, nem lehet, hogy a Z-d nem emel pontosan? Nyomj egy tesz kört és nézd meg kerek lesz-e és magassága pontos és állandó-e.

3vv2btrhv

frob

Sziasztok , tudtok valami jó öntapadós anyagot ajánlani tálca szigetelésnek?, az aljára szeretném ragasztani, hogy lefele feleslegesen ne fűtsek, na meg így gyorsabban is melegeden.  
Előre is köszi!