Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

12-es rudas féle nekem is jól működik , nem vettem észre, hogy ki akart volna a golyó esni.

4pmudt7rb

vjanos

Tölts be egy béka modellt és nézd meg mennyit kéne fizetned érte, hogy kinyomják... :)

s7manbs8

93kiabn5v

Nem forgatom se a rudat se a csapágyat ha erre gondolsz. Ahogy tolom be a rudat 2 golyó kipottyan pedig a rúd vége le van picit kerekítve.

vjanos

De komolyan!
huszonvalahány ezres ajánlat is volt a listában... :D

s7manbs8

És mennyi volt a legkisebb vagy az átlag inkább ?

s7manbs8

Valahogy meg kell térülni a befektetésnek végül is ...

s2k5ycubj

Én is jártam így,beakadt a rúd és kilökte a golyót.
Muszáj volt kicserélni,de a dobozára ráírtam,hogy élt 3 percet...

93kiabn5v

Nekem 12 ből 6 volt így. Igaz szerintem simán használni lehetne ha nem szorul meg a tengely de azért tettem másikat helyettük.

0bn8uxmw

https://www.3dhubs.com/budapest/hubs/tamas-0" TARGET=_fnew>Én felraktam a printeremet
Most hétfőn adtam fel egy megrendelést éppen. Jól ki van találva amúgy SMS-ben és emailben értesítenek a ha rendelésed érkezik.
Eléggé levittem az árakat most, de régen nem lehetett volt, hogy egy 90 Ft-os izét 3600 forintéret rendelt az emberke.....de mivel az adminok észnél vannak így nem lehet mondani az emberkének, hogy éppen lehúzás áldozata lesz és keressen meg privátban. Annyit szoktam csinálni, hogy a csomagon amikor feladom feltüntetem ez elérhetőségeimet ha jövőben még lenne nyomtatásra igénye.

3vv2btrhv

Ez nem Magyarországra lett kitalálva .

s7manbs8

Én is gondolkodok rajta, miért ne tegyem. :)

vjanos

Ma nézegettem közelről egy Ulitmaker 2-t működés közben.
Két dolog nyűgözött le:
- hogy 0.02-es minimál réteggel marketingeli a gyári szórólapja
- és az ára: 800 000 Ft. :O

A mechanikus része elég fura, egyrészt az a két keresztben rohangáló tengely, másrészt a kombinált lineáris és egyben forgó rudak.

s7manbs8

Beléptem én is a rendszerbe, holnap kinyomtatom azt a kis bigyó alakot. :)