Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia, ne éld bele magad. Széndioxiddal a tűzoltó készülékeket töltik  :)
Márcsak a "homáj" miatt is...

93kiabn5v

Szerintem ez elfogadható ár. Amit nyomtatni kell az kb mibe kerülne nekem? Néztem a leírást pontos méretek nem nagyon vannak vagy csak én nem találtam?

s7manbs8

Sikerült egy E3D fejet belehajtranom az asztalba, elhajlott szegény, még jó , hogy van másik.

000000000

Jo lenne valami hadveres végálás ami szoftver mentes pl vezérlö enable láb nc contakt végálás kapcsoló!

000000000

Nekem is igy indult az épités majd X összegből meg lesz igy is hogy 95% külföldröl veszem az alkatrészeket szerencsére adó és vámentesen megusztam még edig!
Az alkatrészek meg vannak mind még ami zsebbe nyulos lesz a váz lézeres acélból (ultimeker2 váz) és már ugy kerek 150..200E járunk is + még megy hozzá a lézeres tuning gravirozó rész!

s7manbs8

Igen, ezek után mégiscsak elgondolkodtam rajta, de amúgy én hibáztam, nem a gép. :)

93kiabn5v

Elektronikát megrendeltem ma.Azt fel tudom használni másra ha befürdök ezzel Be kellene szereznem a 8 as rudakat meg a nyomtatott cuccokat és akkor már a váznak neki tudok állni.A nyomtatandó alkatrészekre kellene nekem egy árajánlat mert anélkül egyenlőre nem rendelek mást.

000000000

https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=93AFF11652B57DC1!151&ithint=file%2cxlsx&app=Excel&authkey=!ANFk6r0SI1oTGvM" TARGET=_fnew>my  3d  part list
még a gépváz nincs a listába!
Persze mindenki másképen épiti össze a gépét nekem több lesz egy 3d nyomtatotol méretre és funkciora is!

93kiabn5v

Ajánlottak Eg típust jónak is tartom az de egyenlőre vannak speciális nyomtatni való alkatrészei.

gg58bmmp2

Egy kicsit pontosítanék.
A kínából rendelt dolgok 50%-a két héten belül ideér.
A 40 %-a egy hónapon belül.
A maradék 10% ki tudja mikor.
Én május elején rendeltem, 50%-a 14-ére itt volt.( 10 nap alatt)
Most a maradék 10%-ra várok, és akkor kezdem az építést.

balika

linkelnétek pár megrendelt terméket,hátha összegzek,és belevágok a craftbot mellett egy saját építésűbe :)

KBalázs

És az a legrosszabb, hogy az idô jelentôs részét a csomag a hazai postákon tölti. Pont ma jött meg egy cucc nekem úgy, hogy tök egyszerre rendeltem meg egy haverral ugyanattól ugyanazt (nem cnc cucc). Ehhez képest havernak, aki Bp.14.ker-ben lakik megjött múlt hét hétfôn (11.napra). Én a Bp.13.ker-ben lakom, és +10 napot "csúszott". (Feladási dátum egyezik)

93kiabn5v

Kb 40000 plusz a motorok.

vjanos

Hol adnak e3d klónt ennyiért?
Te vettél már ilyen, kb tud annyit, mint az eredeti?

Amit én látok ebayen e3d v6 az 10k körül van.
Az olcsóbbak e3d j-head néven futnak. Abban is lemegy a bowden a csúcsig?

ezsolt74

Az ebay-en 1-2hete volt J-head metal fej 3200ft-ért (thermisztor és fűtőpatron volt benne), és 3700ft-ért már teflon cső is volt hozzá.