Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

0bn8uxmw

Jól néz ki! [#worship]
Ahogy nézem a méreteit lehet hogy a fa burkolat helyett egy sörösláda is megfelelne váznak és akkor még illeszteni sem kell a falapokat.[#vigyor2]

vadember

Mi ennek a keresztbe fűzött szíjhajtásnak a neve?

000000000

corexy

A terv innen származik, eddig nagyon korrektnek tűnik: http://www.thingiverse.com/thing:730199" TARGET=_fnew>Link.

000000000

Eddig annyit modosítottam rajta, hogy a hotend mountot átterveztem E3D V5-re, mert az volt itthon pluszban.

93kiabn5v

Nem választottam még de a vateran nézegettem mert nem sok az árkülönbség.

000000000

kocka stabil alap nameg rezonáns stabil még acélbol is nemsoká kiderül ez is!

s7manbs8

No az idő járás miatt már nagy dologba csak nem kezdek, de most kinéztem valami fütyülőt, azt léehet kinyomtatok valamilyet. Whistle.

s7manbs8

Piszok jó lett a síp, csak fel ne keltsem a szomszédokat, most hogy itt fújkálom. :)

PSoft

Ne sípol mááá vazee!

Nem tudok elaludni!:))))
[#wave]

93kiabn5v

Az alkatrészek 99% megrendelve.Amilyen gyors a Kínai posta kb. nyár végére meg is jön minden.

keri

HongKongi címről szoktam rendelni. Pár forinttal drágább, de onnan itt van 2-3 hét alatt. Kínából volt nekem is hogy 2 hónap után jött meg valami, de olyan is hogy 2 hét alatt itt volt.

93kiabn5v

Amit tudtam európai raktárból rendeltem de érdekes mert hiába állítottam be sokszor vissza állította a Kína raktárra.

balika

aki most nekiáll gépet összerakni,nem gondolkodott nagyobb asztalba? van valami ami miatt nem megvalósítható?