Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

d30xhrezp

Szia!
Egyeztetésig foglalom!
Próbáltam írni az email címedre,de nem ment át.
Légy szíves ír rám,hogy egyeztetni tudjunk.
Köszönöm addig is.

000000000

Már régen uj gadija van a vezérlöknek!

d30xhrezp

Ok bocsi!Csak elnéztem a feladás dátumát!

ru38j6dt2

Miklós az infrafilmből ki lehet hozni 110-120 fokot ? az oldalon csak 100 a max fűtőérték.

Devecz Miklós

Nem tudom.
Én csak linkeltem, arról nem volt szó, hogy hány fokra kell felfűteni az aztalt.
PLA-hoz jó lehet, ABS már huzósabb.

ru38j6dt2

na igen ! Ez a bajom nekem is, de ha valaki ért hozzá és azt mondja hogy stabilan ki lehet belőle hozni 1m2 en a 110 fokot akkor megéri mert szerintem kevesebbet eszik ... bár ennek sem számoltam még utána ..

noctiluxx

Ha a 20x20 centis asztal 100w-os, a négyzetméter kb 2,5 kw lesz... erős :D Mi az amit megéri nyomtatni ekkora méretben?

szf

Alkatrész vàlogató berendezés levegőcsatornàit és kameràinak rögzítője.a nyomtatott idomokba cdatlakoznak bele a levegő beömlők .levegővel közlekednek az alkatrészek kameràk pedig megmondjàk melyik àgyú milyen irànyba lőkje ki az alkatrészt.próbàltàk cncvel megmunkàlt alkatrészekkel kivàltani de nem tudtàk a belső ràdiuszokat kialakítani megfelelően.

szf

Helyi erők szétszedték a műanyg idomokat és meglepve tapasztaltàk hogy valami apró gyöngyökböl àllnak össze az idomok.amik utólag valahogy összevannak melegítve.
Én jöttem làttam feltalàltam.Majd jàrtam az alkatrész gyàrtójànàl és ug ygondoltam ezt nekem kell beszàllítanom.
Amúgy a villany nem gond a fütésre van pàrszàz amperom hentergőben.

szf

Telon irtam bocsi.

ki005gz70

Most látom, van ennek külön topicja is...:)
Akkor ide is kiírom :  
---------------------------------------------------
Sziasztok !  

Egy kedves ismerősöm szeretne minél többet tudni a 3d nyomtatásról. Mivel nekem fogalmam sincs ,és annyira nem is érint hogy forglalkozzak vele, ezért nem tudtam mondtani a témáról semmit.  
Kérlek benneteket, hogy aki csak nagy vonalakban el tudná mondani hogy hogy működik, mi kell hozzá, stb...netán gyakorlata is van, esetleg gépet is tudna építeni, és kedve is van segíteni, megválaszolni néhány kérdést ezzel kapcsolatban ,az rám hivatkozva írjon egy e-mailt erre a címre :  

info@zeleiuveg.hu  

Köszönöm a segítségeteket előre is !

0bn8uxmw

[#wave]Írta neki és téged is ráraktalak másolatban.

ki005gz70

Köszi szépen !!

3vv2btrhv

93kiabn5v

A banggood mennyire gyors? Azt nézem minden van nekik raktáron de nem igazán akarják feladni a csomagot. Lehet egyenként kellett volna mindent megrendelnem?