Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

szf

Mit nevezünk nagynak?

vjanos

Fűtött asztalból 200x200 körülit tudsz venni a legtöbb helyen.
Valahol láttam A/4-est, amit az enyém majdnem be is tudna járni. Ennél nagyobbat magadnak kell megoldanod, vagy több darabból.

szf

1000*1000-es asztalt szeretnék.Elektromos padlófütés fütöbetétje lesz a fütés.

Devecz Miklós

Csak győzd kivárni, amig befejeződik a nyomtatás. [#vigyor2][#vigyor2]

000000000

Akkor, januárban el kell döntened, mit szeretnél karácsonyra nyomtatni [#fejvakaras]  [#nevetes1]  [#wave]  

szf

Van időm.egy alkatrész kell .jelenleg is így készítik csak nem mi magyarok.jelenleg 3óra alatt készül el.800*730-as Ko33 lemezre nyomjàk.

93kiabn5v

Mi a vélemény erről. Háznak jó lenne? https://yourhobby.hu/Preselt_falap_tobb_meretben" TARGET=_fnew>Falap

ezsolt74

Egy 1m2-es asztalt napokig fűteni elég sokba kerülne.
Egy nagyobb tárgyat napokig vagy inkább hetekig nyomtathatnál.
Hacsak nem vennél egy E3D Volcano fejet és annak az 1,2mm-es fúvókájával nyomtatnál.

szf

Nem kell telibe nyomtatni.kb tenyérnyi alapterületek és 10-55mm magas 7db.

NickE

Azt nem szálolvasztós (FDM) technológiával nyomtatják. Ezzel a módszerrel szerintem képtelenség ekkora méretű tárgyat nyomtatni több okból is, pláne nem 3 óra alatt. Nekem Rubik kockánál nem sokkal nagyobb méretű tárgy nyomtatása tartott 5 órát. Kb. 10cm fölött már nem könnyű kiküszöbölni a vetemedés, szélek felhajlása problémát ABS nyomtatás esetén.

szf

No majd ezt ti profik megmondjátok, egyenlőre megépitem a vàzat.egy meglévő műkőd9 gépet màsolok le kihagyva belőle a hibàs dolgokat.

000000000

Ha még soroni akar akor még azt is lehet kettö szekciora szedni 200x200 aztalt!:)

000000000

Mdf lap élibe nem tudsz csavarozni  fa csavaral mert szétrepeszti a rétegelket!
Forgácslap vagy rétegelt lemez....
Én el mennék egy lap szabászatba és levágatnám natur laminált butorlapbol ha fábol akarod!

000000000

Szabad tudni hány KW lesz 1000x1000mm aztal?
Gondolom hogy szekcios futésel oldod meg ha kisseb tárgyat nyomtatsz csak egy kiss részét fütöd fel az asztalnak!?

Devecz Miklós