Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

3vv2btrhv

Nekem egy projektor hiányzik , amugy a mechanika és a szoftver megvan .

keri

Szerintem ahogy mindenki, időben és pénzzel van elúszva :)
;
;Ha végre kész lesz a maróm, tuti teszek rá egy extruder fejet is.

Devecz Miklós

Most már csak az idővel versenyzek. Minden meg van hozzá, csak a váz marásokat kell befejeznem.
;Van egy két hetes kiesésem, de utána beüzemelem a nyomtatót. Elkészült az extruder, a fűtött asztal, a vezérlés, van műanyag szálam.
;Közben projektet váltottam, a végső változat delta robot lesz.

3vv2btrhv

NickE

Nekem a szerkezet már 90%-ig kész van, elektronikát csinálom. Most fejeztem be a PC tápegység átalakítását. Az asztal fűtésre állítólag 12V/10A kell, nem volt olyan tápom, ami ekkora áramot bír, PC táp átalakítással csináltam, mivel ez az olcsó.
;
;Azért haladok lassan, mert valami apróság mindig hiányzik, sok cuccot ebayről rendelek, így várni kell. Arduino RAMPS fogja az enyémet vezérelni, azt már beültettem, még az motorvezérlők hiányoznak, de az valamiért nem akar ideérni...

Lpeti11

Akár CO-hegesztővel is megoldható lenne....http://www.youtube.com/watch?v=A10XEZvkgbY&" TARGET=_fnew>;3D fémnyomtatás;

PSoft

A &"klasszikus&" gipszes/vizes megoldás,http://www.youtube.com/watch?v=DBsBo91shYM&" TARGET=_fnew>;lézeresítve.;

000000000

Ez fantasztikus![#eljen]

3vv2btrhv