Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Nekem ez egy sokadik projekt :) de van egy ötletem, ami persze szoftver nélkül nem érne semmit.

keri

Igen.
;Anno még KisKZ-val ötleteltünk ilyeneken.

keri

Köszi, ez egész olcsó.

keri

Igen, a Reprapot én is ismerem, de én is csak jó játéknak tartom.
;A Z-corp-os poros technika, meg ez a gyantás viszont egészen használhatónak tűnik, ebből a gyantás amit házilag megoldhatónak tartom.

Devecz Miklós

Nincs.
;
;1. Eddig nem értem rá, a gép építésének folytatására.
;2. A nyomtatófej most van tervezés alatt.
;3. A müanyag szál uton valamelyik hajón :-)
;

keri

Jól írtad? 700ezer Forint/kg???
;Sima polietilén vagy nejlon nem jó?

Devecz Miklós

Egy kicsivel feljebb olvasd :-)

keri

Jaaa, azt hittem az a gyanta ára.

s7manbs8

egy liter benzinből kijön egy kiló poli akármi lehet ... házilag kéne gyártani azt is

3vv2btrhv

3vv2btrhv

http://1.1.1.3/bmi/reprap.harleystudio.co.za/wp-content/uploads/2013/02/20130203-163637.jpg&" border=0>;