Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

42ggmy2kb

Sziasztok, gyors kérdés:
;Tud valaki egyben 40 cm magas testet nyomtatni?

ezsolt74

40cm magassághoz már szép nagy nyomtató kell.
;Ezt talán a nagy delták tudhatják.

s7manbs8

Hány köbcentis a test amúgy ? Azon kívül, hogy ilyen magas ?

vjanos

Vettem ma a gigamaxos akcios filamentbol egy gurigaval.
;Az elado srac szerint nem mérethibát jelöl a B kategória, csak ki akarják szórni a készletet, mert a gyártó (esun) új fehér receptre tér át.
;
;Még kb 10 guriga van nekik...

wa76ftbim

Kár hogy nekem 3mm-es a nyomtatófejem. Vennék én is egyet mert eléggé szálhiányba vagyok :(

keri

Gigamaxhoz be lehet menni személyesen? Vagy csak rendelni lehet? Mert hazafelé útba esnek. Vennék egy gurigát.

vjanos

Simán be lehet menni. Egyébként tök jó bemutatóterem, leapfrog nyomtatóval...

KBalázs

Nem rossz ár, mondjuk a nemakcósak se rosszak. Meg közel is vannak.  
;Lehet káprázik a szemem, de mintha multhéten 0.75kg lett volna egy guriga, most meg 1kg. Vagy keverem valamivel.
;Milyen jó hogy nincs kész a géped, választhatsz átmérőt.

s7manbs8

Én meg rakom össze fele az elektronikámat, mer eddig csak úgy össze volt hányva, most így pedig egy fokozatot fejlődik, most deszkamodellé alakul. :)

s7manbs8

Lehet építenem kéne egy méteres hidat is, hogy a nagy tárgyakat is meg tudjam oldani, ha van rá igény.

s7manbs8

Ha telefonomra akarnék egy tokot készíteni, de ilyen nincs a neten, akkor hogy tudom legegyszerűbben a telefont bedigitalizálni és arra utána megfelelő kivágást és egyebeket készíteni ?  
;
;Most jöhetne Hunka Tibi az ötleted. :)

s7manbs8

Mondjuk beszkennelni be tudom az alját tetejét, modellezni rajzolni lehetne közelítőleg, de hát csak egyszerűbb lenne valahogy bevinni rögtön, hogy ne kelljen szerkesztgetni.
;

ezsolt74

Kiderűlt hogy valószínüleg azért nyomtathatott hiányosan, mert eldugult a fúvóka, kézzel is alig tudom tolni bele a szálat.

3vv2btrhv

hyuekyh7a

Deltához van valakinek eladó csuklói, meg esetleg rúd hozzá?