Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Ilyen van:
;
;Kar (4500 Ft/pár + pk).  
;Hossz: 250 mm  
;Kar anyaga: 6x1 carboncső  
;Sokac gömbcsukló, furat átmérő 5 mm.
;
;http://cnctar.hobbycnc.hu/Devecz_Miklos/Elad%f3/DSCF8705s.JPG&" border=0>;
;
;

ezsolt74

Ezek a karok milyen deltához készültek?
;Mert mikor régebben felraktad én is gondolkodtam rajta, de nekem túl rövid lett volna (az én deltámon most 290mm-es karok vannak)és az 5 mm-es furat is túl nagy lett volna(a Kossel miniknél az összes effectornak csak 3mm-es a furata, és ekkora külső átmérőjű fej sehogyse férne el. Még a Vernyul által régebben linkelt  RC gömbcsuklók is épp hogy csak elférnek).

Devecz Miklós

Eredetileg Rostockhoz késszült.

Devecz Miklós

késszült = készült

hyuekyh7a

Miklós a te gépeid milyen munkaterülettel készülnek, és van eladó most.
;Igazából nézegetem a deltákat elég praktikusak és kittben jó áron is vannak.
;Nem kell mozgó asztal stb.

Devecz Miklós

hyuekyh7a

Easy Deltát ismeri valaki:?

ezsolt74

Az én Prusa I3 nyomtatóm is lassan eladás tárgyát képezi.
;Ha valaki szeretne olcsón karácsonyra egy 3D nyomtatót , akkor itt van rá a lehetőség.

3vv2btrhv

Megcsinálom neked a digitalizálást , egy nyomtatásért .

keri

Még mindig nem jött meg az Arduinom [#rinya]
;Már kifutott minden határidőből szóval visszakértem a pénzem.
;
;Nem tud valaki egy helyet ahonnan itt van gyorsan és mondjuk 10 rugó alatt van? TME-től vagy Farnelltől lenne csak az eredeti kicsit sokba kerül.

s7manbs8

Valami klón kell neked, csak azt még a vaterán is jó sokért adják lehet.

keri

Tudom hogy az kell, de olyan csak a sárgáktól lenne, azok meg nem túl gyorsak. Pont ez volt a kérdés hogy nem tud valaki gyorsan egy olcsót? [#wave]
;  
;Még novemberben rendeltem meg. Minden megjött kivéve az Arduinot és mostmár kezd hiányozni.
;
;Illetve egy extruder nyomtatott alkatrészei kellenek, NEMa23-as motorra, mert a recekereket meg a nyomócsapágyat már megcsináltam, de aluból kicsit lassan megy a faragás.

s7manbs8

Azt ki lehet nyomni a kereket, egyet már nyomtam is magamnak ABS-t de az kicsit béna lett, bár lehet működne, csak rece nincs hozzá nekem meg ...

s7manbs8

Elvileg a PLA szálam most érkezik meg ma, itt várom már tegnap is de nem jött. Azzal majd tudok nyomtatni talán már értelmesebben, ha az nem zsugorodik, mint az ABS, majd most kiderül.