Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Nézőpont kérdése.
;A legtöbb nyomtató M8-as menetes szárral készül, 8-as lineáris vezetővel.
;Ehhez képest a 20x20-as profil már jóval stabilabb. :-))
;Viccet félretéve, a fellépő erők kicsik, az áthidalandó távolságok sem mérvadóak.
;A most készülő gépemhez 20x20x1,5 mm-es zárt aluprofilt használok, tökéletesen megfelel.

ezsolt74

A 12-es lineáris sín is rengeteget merevít rajta.
;A hosszú profilokat úgy kellett szinte bele préselnem a sarok elembe mert elég szorosra sikeredtek.

t5kzsyyvh

en is csak azt tudom mondani, esztetikailag is gyonyoru.. ha valaha lesz 3d nyomtatom akkor tuti hogy egy ilyen kossel lesz.

wa76ftbim

Köszi, sikerült forgásirányt váltani. Viszont a jumperes rész nem volt teljesen világos, így utánanéztem kicsit jobban. Nekem a fehér nyákos LCD van ennek pedig az előlapján levő potival lehet a megvilágítás idejét változtatni. Szóval ez is OK. Hátha majd valakinek kelleni fog ez az infó is.

keri

Mi a különbség a Geetech és a Polulu meghajtó között? Mindkettő DRV8825 és lila.

keri

Igazság szerint Kínából nem szívesen rendelek, inkább HongKongból, mert gyorsabban itt van.

keri

GT2-es szíjból meg kerékből csak ezek a 6mm-es vackok vannak?
;Legalább egy 10mm-es kéne.

s7manbs8

Ha karácsonyra szeretnéd megkapni lassan meg is kell rendelni, úgy szalad az idő. :)

s7manbs8

Most SD kártyáról kezdtem el a nyomtatást, hátha most sikerül.

ezsolt74

Milyen lett az SD kártyáról nyomtatva?

ezsolt74

A Kosselhez nyomtattam egy ilyen effectort, nagyon jól néz ki.
;
;http://www.thingiverse.com/thing:502986&" TARGET=_fnew>;Infill 3D effector;

vjanos

Valszinüleg semmi... ?

vjanos

keri

[#worship]köszi!