Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s2k5ycubj

Ez nagyon durván jónak tűnik! Azt viszont nem találom,hogy hol lehet venni? E-BAY?

s2k5ycubj

Ez nagyon durván jónak tűnik! Azt viszont nem találom,hogy hol lehet venni? E-BAY?

s7manbs8

s2k5ycubj

s7manbs8

[#buck][#vigyor2]

ezsolt74

keri

Ezt nem gondoltad át szerintem :)
;
;Ha fele akkorát lép a motor az csak egy mechanikai tény, de az elmozduláshoz tartozó impulzusok számát nem változtatja ugyan azzal a mechanikával, csak fele akkora mikrolépést kell legfeljebb adni.
;
;Ne fáradozz a meggyőzésemmel. Elhatároztam hogy gagyi és erről nem tudsz lebeszélni [#idiota]
;
;Célnak persze jó lesz nyilván. NEMA17-es motorok képességeihez vígan illeszkedik, de nekem most 2,8Nm-es NEMA23-as motorjaim vannak amivel pont annyit fog tudni mint a NEMA17-essel, ez az ami bosszant.
;
;De vannak E240-es szervóim 500-as enkóderrel és 5 fázisú 0.36°-os lépésű motorjaim is, szóval van választékom, csak ahogy azt Móricka elképzelte, így nem működik.

keri

Marlinnal az is csak 40khz-t tud.
;Egyébként 20Mhz-ra még fel lehet húzni 16Mhz-ről, az benne van.
;Persze nyilván van másik firmware is, azok tudhatnak többet.

Devecz Miklós

Nem tudom milyen elvárásaid vannak a 3D nyomtatóról.
;
;De:
;
;Ahhoz a pontossághoz, amit ezek a műanyag szálból kinyomott alakzatokkal el lehet érni, a Nema17 motorok a maguk 0,5Nm-es nyomatékával és a vezérlő képességeivel bőven elegendőek.
;
;A Te elképzelésedben egy Trabant szerepel versenautó teljesítménnyel.
;
;Bocs.

keri

Előzött meg már 2ütemű Trabant úgy hogy én 140-el mentem :D
;És miért ne tuningolhatnék? Miért kellene elfogadnom a sült galambot ami belerepül a számba?
;Meg honnan tudod hogy én csak 3D nyomtatásra akarom használni?
;Ugyan ez a mechanika alkalmas SMD beültetésre, és NYÁK gravírozásra is, amihez már jó dolog ha többet tud mint ami az extruder esetleg elvisel.  
;Nálam mindig arra van használva adott eszköz amire szükségem van, nem arra amire készült :D

vjanos

És ez ramps compatible, és vannak rá használható firmwarek is?
;

keri

Akad egy pár, pl a már említett smoothy is direkt erre készült.

ezsolt74

Deltába senki nem rakott még Due-t

0bn8uxmw

Saját ramps-a van Ramps-FD néven mivel a Due 3.3 voltos a Ramps 1.4 meg 5 voltos azzonnal kinyírná szerintem a Due-t, de 14e forint a Due Ramps FD-vel csak még azt nem találtam meg, hogyan is meg honnan lehetne rá LCD-t rakni.