Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

s7manbs8

Hoppá én is ismerek valakit ...  kicsi a világ. :)

0bn8uxmw

Úgy látom sikerült kicsit felkavarni az állóvizet a nyomatatóval és nagyon jó sajtó megjelenéseket produkáni. Nem akartok egy-két nyomtatásról képet felrakni az update-hez? Had rágja magát kicsit a konkurencia.
;
;Azóta nyomtattam még egy békát de nem lett sokkal jobb a javaslatod ellenére (csökkent a himlők mérete de nem tüntek el). Megvárom a következő verziót hátha abban már benne lesz a visszaszívás sebbesége is.  [#wink]

xmas75

Mondjuk szerintem nem szép dolog az akciós VIP árat a teljes áruakkal összehasonlítani.

3vv2btrhv

Írtam egy privát levelet , csak érdeklődöm elolvastad ?

xmas75

Hali! Ha nekem jött volna, akkor nem kaptam levelet.

3vv2btrhv

Elnézést , rossz volt a klikk . ( válasz )  
;Írtam egy privát levelet , csak érdeklődöm elolvastad ?
;

bcthpj9zf

Szia,
;
;Raktunk fel update-t, légyszíves szedd le és próbáld ki. A description-ben van bővebb info az új feature-ekről. Légyszíves adj konkrét gcode példákat arról amit korábban említettél a cura-val kapcsolatban. Köszönöm!

bcthpj9zf

Bocs, nem látok ezen a fórumon privátot sehol.

ncw4w5nca

A saját privát email-eden, amit a fórumozó adatlapodon megadtál.

0bn8uxmw

Szia,
;
;Köszi, felraktam és most nyomom a békát éppen.
;
;Jó lett a szeletelőképernyő mostmár megnyomható a Slice gomb, a 0,0 beállítás is rendben van. Beállítottam az anyag árat is, szépen hozza jobb fent az értékeket.
;Cura-s kódot pedig keresek majd délután.
;Nagyon szép munka, ha így folytatjátok ezt fogom használni a Cura helyett! [#eljen][#worship]
;
;

bcthpj9zf

Szia,
;
;Ok, köszönjük!
;
;

3vv2btrhv

Vernyul , jössz a Budapesti talira ??

xmas75

Szia!
;
;Az Indiegogo oldal frissítéseinél nagyon tetszenek a fejlemények. Ezzel kapcsolatban vetődött fel bennem, hogy a váz gyártása a film szerint már javában megy, pedig a VIP szállítás előtt elvileg kérdezitek, a szint, és augusztus közepe felé szállítanátok.
;-Hogy várható ennek az ütemezése, vagy mindenféle színt gyártattok és a készlet alapján lehet választani?  
;-Illetve a többi költség (ÁFA, plusz filament, kiszállítás) fizetése Ft alapon történik-e, illetve személyes átvétel van-e?
;-Valamint láttam a kommenteknél hogy tervezitek a több anyagos upgradet. Erről is adtok majd bővebb infót?
;-a CraftUnique honnlapon tervezitek-e modellek letölthetőségét (pl madár), vagy valami extrát, ha már lehet regisztrálni.
;
;Köszönöm a válaszokat.

Virbo

Szia,
;
;Ismételten megkérdezem, hogy magyarul tudsz valami összefoglalót adni azoknak akik kevésbé értenek külföldiül?
;Hol tart most a projekt? Erősen gondolkozom én is egy ilyen kütyün...