Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

0bn8uxmw

Nyúúúllll!!! [#szeret]
;De sajnos nem tudom letölteni [#pardon1]
;beregisztráltam és amikor rányomok a downloadra azt írja &"There are no files linked to this object&" tehát nincs hozzá fájl szerinte.

3vv2btrhv

Érdekes nekem is ezt írta ki bejelentkezés után , lehet , hogy még valamit jóvá kel hagynom , ma kaptam az e-mailt .
;
;

000000000

Ilyen is van már:
;http://api.ning.com/files/ETTd9*7yfBCRIToHFu-zs3zMJLRKdag6y2QGXzTuFP1kxdntNF99VRw43MdUNTh82XN8gKYggiz4LOjseaM1MRaAikIz6LKu/3ddrawnquad.png&" border=0>;

keri

[#worship][#taps][#integet2] Rég jártál erre. Mondjuk nem tudlak hibáztatni ezért, de remélem mostantól gyakrabban láthatunk téged és fejlesztéseidet.
;
;Ezek szerint most 3D nyomtatót építesz?[#vigyor2]

Messer

Örülök, hogy újra itt látlak. [#wave]
;Annyira CNC-re jár az agyam, hogy először azt hittem, csak a letört kart ragasztja. Aztán leesett.  :)

3vv2btrhv

[#integet2][#integet2][#integet2]

robroy007

http://blog.mindennapraegyjatek.hu/wp-content/uploads/2010/07/hurra-300x244.jpg&" border=0>;
;
;Üdv Újra itt(hon) vbodi komám!

PSoft

;Légy üdvözölve,újra köztünk!
;[#wave][#worship]
;
;

svejk

[#law]
;
;Mesélj valamit!
;
;Mivel szántod mostanában a levegőt?
;
;

u3xrz0cut

u3xrz0cut

PSoft

;Te is!
;
;#3236[#wave]
;
;

nffab2gnr

Megkérdezem Lasliet,nem akar &"hazajönni&" végre.

wa76ftbim

Szántja a levegőt? Csak nem Ő is pilóta?