Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

TBS-TEAM

Na akkor most kell írni nekik, hogy mennyi kedvezményt tudnak adni ezért a bakiért. Minimum 10%
József

szabad paraszt

Sziasztok,

tudtok Budapesten olyan üzletet, ahová besétálok és megveszem a filamentet nem pedig online + várakozás?

köszi

kmil

Sziasztok,
Megjött az új filament, így neki tudtam állni nyomtatni néhány kiegészítőt egy merülőfűrészhez. Kezdetben elég pókhálós lett, de azt is sikerült szinte megszüntetni némi beállítással.

000000000

Conrad ott van minden dolog, de ellenőrizd telefonon mielőtt oda elindulsz.

RJancsi

Az alza.hu ugyan online webáruház, de ami raktáron van (korrektül jelzik a honlapjukon) azért gyakorlatilag a megrednelést követő egy órán belül már érte mehetsz. Legalábbis én így szoktam náluk vásárolni. De a kiszállítás is gyors, amit délelőtt megrendeltem az este 6-kor már az érdi csomagautomatában volt.

szabad paraszt

Koszonom szepen mindkettotoknek a valaszokat.

VighLajos

Vagy még egyszerűbben:
- megrajzolni, beszkennelni, menteni a tükörképét jpg-ben.
-On-line jpg-stl konverter
- A vastagságát (Z) megnövelni tetszőlegesre
- TPU-val kinyomtatni

PSoft

Be kell állítanom még egy nyomtatót....
"Viszik, mint a cukrot..." [#nyes]

PSoft

Ami persze...nem igaz! :)
De az előbb, olyan...jó poénnak tűnt... [#kacsint]
Egyébként, pár éves transzparens PLA nyomat, már talán előbbre mutattam is natúrban. [#nemtudom]
Most csak, egy kis..."ragyogást" adtam neki... [#vigyor]

keri

Én is kinyomtattam főnit. Minden este megsimogatom a buksiját [#hehe][#bee1]

PSoft

Jéééé...
Te még...itt vagy!? :) [#wave]

000000000

Gaius Julius Caesar IV...? Csak a frizura kicsit más... [#csodalk]

Szalai György

"Viszik, mint a cukrot..."
De szép gondolat ez. . .
Mindenki belekóstolhatna az ország jelenkori történelmébe, ha pirított cukorból nyomtatnád nyalókaként.
Hogy kapkodnák a külföldi népek a Hősök terén, a Millenniumi emlékmű fókuszában.
MINDENKI NYALHAT feliratú banner alatt árulnák. [#vigyor2]

2f428kduf

Nyalják cukor nélkül is.

2f428kduf

Jajj, tilos a politika!!!