Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

0bn8uxmw

Akit érdekel a CNC gép 3D nyomatóvá való átalakítása ajánlom, hogy nézze meg az alábbi videót (van első része is de itt elmond mindent, h müködik)
;http://www.youtube.com/watch?v=dWgAYFYT_jI&list=UUj_XaV1ss-qdD-lPUtTEcXw&" TARGET=_fnew>;SV SEEKER 3D Printer add on to CNC Plasma Router Table;
;Amúgy érdemes megnézni az emberünk többi videóját is egy fém hajót épít a kertben nyugdíjas éveiben. Ő hegeszti össze az egészet pl. a hajócsavart is Ő gyártotta le hozzá bronzból öntve és marva. Most valami kutató szonárt épít. Hihetetlen egy manus [#worship]

3vv2btrhv

Volt egy magyar ember aki tengeralattjárót épített a kertjében , nem tudom mi lett a sorsa  . Akkor az engedélyeket próbálta beszerezni .

ih7fm6t23

Még annyi megjegyzés, hogy egy 0.4mm-es a fúvókánál a legkisebb (X/Y irányú) részlet is olyan 0.4mm környékén van. De az is problémás lehet, ha pl. ennél a címernél valami részlet / ág 0.7mm vastagra jön ki, mert akkor itt is csak 0.4mm-es vastagságot tud nyomtatni a nyomtató vagy lehet, hogy felfele kerekít a slicer. Illetve ha valami mondjuk 1.1mm széles, akkor két fal lesz, viszont a két fal közötti rést nem fogja tudni kitölteni, és ott lesz egy 0.3mm-es hézag. Szóval az ilyen X/Y irányban részletgazdag dolgoknál lehetne ilyen problémák.

KBalázs

Ebben nem csak a pali felszerszámozottsága és multifunkcionalitása a durva, hanem hogy mindezt még akkurátusan videodokumentálja is. Figyel rá hogy legyenek vágóképek, áthelyezi a kamerát egy munkafázis alatt is. (Ja és össze is vágja a végén a nézőknek.) Most vagy valaki csak azért van ott hogy őt vegye, ami nem sanszos, vagy pedig kameraváltáshoz félbehagyja a melót. Vagy van egy rakás egyforma kamerája meg állványa erre a célra beállítva. És arról se feledkezzünk meg, hogy marha jól van bevilágítva, lágy fényekkel, ami egy műhely minden sarkára nem jellemző.
;Már-már túl profi. Bár a 3D nyomatain még finomítania kell.

NickE

Építettél egy CoreXY vázas gépet is, azzal mi lett?

Devecz Miklós

Megvan.
;Az extruder fejet kell kicserélni rajta, mert a készen vásárolt fej nem váltotta be a hozzá füzött reményeket.  
;Ha végre sikerül a CNC gépemet felújítani, akkor az is helyre lesz téve.

000000000

A hétvégén terveztem egy vázát, és ki is nyomtattam. A magassága 55 mm, elkészítési idő 25 perc.
;
;http://cnctar.hobbycnc.hu/Tibor45/3D-print/robsy-3D-12.jpg&" border=0>;

Kristály Árpád

svejk

A méretéből ítélve ez egy ibolyaváza . [#vigyor2]
;Most úgy is annak van itt az ideje.
;
;Ez is csak valami függvénnyel van leírva, vagy esetleg használtál hozzá valamilyen csicsa CAD/CAM progit?
;
;

3vv2btrhv

Vernyul , leveleket írtam , de mind visszapattan !!

3vv2btrhv

Virbo

Én is izgatottan várom... :)

0bn8uxmw

Érdekes mástol kapok és küldeni is tudok.
;T-online vagy freemail-re küldted?

000000000

;Írtam levelet a múlthéten. Megkaptad?
;
;