Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Ezeket a kínai lm8uu-kat lehet és ha igen, mivel érdemes kenni, ha nehézkesen siklanak?

svejk

Mutasd csak be azt a HáziCNC-t is egy-két kép erejéig amivel ezt a sok elemet kimartad!
;Csak tanulságképpen, hogy milyen géppel miket lehet elvégezni.
;
;
;

keri

Azért az egy elég masszív alugép amit én láttam a háttérben.

svejk

Aha!  Faca! [#eljen]
;

smalla

Van egy fölös fűtött asztalom: prusa mk2a.
;2000huf meg posta. Most jött meg megkésve kínából,   közben már vettem egy másikat.
;Hátha érdekel valakit.

rbbhbyvfs

Engem érdekel !
;Írok emilt...

rbbhbyvfs

Illetve csak írnék, mert 550-el visszajönnek a levelek.

smalla

Aztán hova irsz? Ez google apps, kéne menjen.

rbbhbyvfs

SMTP Error (550): Failed to add recipient &"smalla@bitz.hu&" (Verification failed for <zriba@madmac.hu>
;Nincs ilyen személy ezen a címen
;Sender verify failed).
;An error occurred!close
;SMTP Error (550): Failed to add recipient &"smalla@bitz.hu&" (Verification failed for <zriba@madmac.hu>
;Nincs ilyen személy ezen a címen
;Sender verify failed).

rbbhbyvfs

Aztán lehet az én tárhely szolgáltatómmal van baj.
;Webes felületről írnék én is. Szóvel nem local problem... Megpróbálom céges emailről.

smalla

Azt irja, hogy a feladó nem ellenőrizhető, hivja a a levelezőrendszere gazdáját :)

000000000

Voltam vasárnap megnézni az Árkádban a 3D standot.
;Kinecttel és egy forgó platformmal beszkennelték az embereket és egy RapidBot (indiai) géppel nyomtatták ki a modelt.
;Igazából nem jöttem rá, hogy mi a hozzátett munkájuk, mert ezeket a már kész szoftverekel meg lehet csinálni.
;Mindenesetre nekem jó alkalom volt, hogy végre élőben lássak (szagoljak) 3D nyomtatást.
;