Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

Devecz Miklós

Eddig jutottam:
;
;http://cnctar.hobbycnc.hu/Devecz_Miklos/3D%20nyomtat%f3%20mechanik%e1k/DSCF9223.JPG&" border=0>;
;

svejk

Még van 3 heted a debreceni taliig, húzzál bele!
;

Devecz Miklós

Az időbe belefér, jövő héten befejezem, de ne lenne ilyen messze az a Debrecen (500 km).

svejk

Basszus, mindig elfelejtem, hogy Te zalai vagy ...
;[#falbav]

0bn8uxmw

Próbáld meg, hogy rácsot nyomtatsz alá, az szokott segíteni a felhajlás ellen és az asztalt fűtsd fel rendesen 120 fokra és maradjon is annyi a nyomtatás idejére, a kettő együtt nekem bevált.

0bn8uxmw

Szép lett [#eljen] gratula.[#worship]

3vv2btrhv

Ez igazi CNC remekmű . Jöhetnek az összehasonlító tesztek , egy modellt több gépen kinyomni .

3vv2btrhv

Sikerült elmenned a bemutatóra ?

ebalint

Jól néz ki!
;[#eljen]

keri

Miklós, elég jellegzetesek a szerkezeteid.
;Mi az építési stratégiád? Laserrel vágatsz viszonylag vékony alulemezt?

Devecz Miklós

Nem lézer.
;Házi CNC-vel készül, 3-as alulemez, kettes maró.
;Az építési technika LEGO és puzzle keveréke.

keri

[#eljen]
;Igen, ez a legó rendszer tetszik nekem is...de akkor így nem úsztam meg hogy megépítsem a marómat :)

ebalint

Meg tudnád mondani az anyagminőséget is?