Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

Komentez fel a saját konfig fájlodat mit álitotál  igy mindig emlékeztet!

gksdpkmd

wt8g4i4

Nyugodtan tegezzen csak 31 vagyok. Igen ismerem, elég hasznos oldal, de sajnos van pár dolog amibe belefutottam ezzel a lappal marlin kapcsán ami ebben nincs benne

gksdpkmd

Akkor szia!
Én 45.
Nem tudom beszélsz-e németül, de ha nem, akkor a fordító jó.
https://www.3d-druck-community.de/thread-20182.html

PSoft

000000000

Ilyet probát e valaki már[#conf]
Carbon fuvoka

000000000

d30xhrezp

Én grafitból csináltam,de nagyon tapadt rá a PLA.
Így kivettem.

5yfyyj67

Ez nem carbon, csak pei, peek és carbon filamenthez való hőkezelt kemény acél fúvóka.

000000000

Tefal serpenyön nézegetem ezt a fehér kerámia réteget ehez sem tapad szinte semmi valami fantázia neven van reklámozva micro kerámia de lehet szimpla polírozót Al2O3 kerámia teflont jo lenne nyugdijba küldeni!

szf

Minek a bevonat a fúvókára?

000000000

Arra nem akarok csak a teflont kiváltani..

000000000

Csak sántit ez a kifejezés "micro kerámi" ha enyire ismert nem található rola szinte semmi technologiai leirás ez valami fantázia elnevezés  más néven fut ez a kerámia tipus...[#nemtudom]

guliver83

Amikor letöltök a netről egy alkatrészt de több darabból áll , de van olyan ami nekem nem kell azt hogy tudom kitörölni vagy levágni átszerkeszteni? STL fájltípus .