Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés

Kedves Kollégák!

2026.04.18-án szombaton ismét megrendezésre kerül a debreceni Hobby CNC találkozó.
Egy kis nosztalgia, múltidézés, tudás megosztás, és minden ami szokásos volt eddig is a találkozókon.
A változatlanul a korábbi találkozók helyszíne lesz ismét az otthona a rendezvénynek.
Debreceni Képző Központ Nonprofit Kft.
Debrecen Budai Ézsaiás 8/A

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

PSoft

Ahahhh!
Szóval...hátulról(is) szeretnétek látni!
Semmi akadálya![#kacsint]

PSoft

Opppsz...
Ezt...elbactam![#vigyor2]
No majd mindjárt korrigálom.

szf

Na mi van ?Nem megy hátulról?
Próbáld előröl!

PSoft

[#crazya]
Hátulról se szebb...

zip0ji0se

A beleegyezés meg volt az illető részéről, hogy intim fotót meg mutasd a nagyérdeműnek.[#eljen]
A szobrok mintáit Te csinálod, vagy letöltöd őket. A leánynak keresek pont valamilyen szobrász programot. Már közőlte, hogy gyorsabban is csináljam a gépet, mert majd kéne neki.

PSoft

Talált/letöltött formák, ill.stl-ek.
Pld. innen.
Vagy...innen.

zip0ji0se

Köszönöm.
Választék van bőven.

zip0ji0se

Marlinezés közben felmerült egy kérdés(nem csak egy). A z magasságot, hogy mérjem, vagyis meddig tart. Asztal síkjától a nózle aljáig, vagy a felső végállásig. Most, csak beirtam valamit, de pontosan meddig tart. Gondolom nem mindegy, hogy melyik paramétert írom a helyére.

keri

A fúvóka hegyétől.
Amikor érinted az asztalt az a nulla.

RogerCo

Szia Béla,
Köszönöm a képeket.
Nos küldöm az enyémeket.
Ezek még mindenféle tunning nélkül készültek.
Fehérváron Tuba István gépe álltal nyomtatott darabok ráébresztettek van még hova fejlődni.
Szóval a jelenlegi hiányosságaim:

szf

Milyen fejed van?

RogerCo

Ilyen:

de a csak a hotend-et használtam belőle.
Az a kicsi alu tömb, a kis ventillátorral nem tudta hidegen tartani a "torkokat" így benne megolvad a filament.
De ezt kiküszöböltem.

szf

RogerCo

A torkokat kicseréltem sima 30mm hosszú M6-os teflonosra. Majd az egészet egy régi  CPU hűtőbordán átvezettem.
Nem szép, de legalább működik.

szf

Szépség nem minden!
Nyomtattál már színesbe? Vagy vegyes használatba?