Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

keri

Ja és a mozgó hídra elég csak a 10mm-es.
Nehéz a 12mm-es tengely, a 8-as meg már nagyon hurkapálca.

pagabee

Az is lehet, hogy csak én fogtam ki, nem tudom...

keri

Á nem, sajnos teljesen hihető a történeted.
Én rendeltem az tűrhető volt, csak ki kellet mosni és újra zsírozni. Amit havernak rendeltünk, annál meg frankón mérethibás golyók voltak, sőt volt olyan hogy nem is golyó hanem valami krumpli volt a golyósorba berakva.

3vv2btrhv

A fotonozás minőségét akarom most javítani tárgy sátorral , a hátteret kel még kivasalnom . Magassága 85mm.

000000000

igen igy ez jó ki jöt nálam is kocsik kinábol lineáris vezetöt klaviotol...
Már össze raktam énis egy 700mm tengelyt ezekböl tesztre (butorlapra) orsos és szij (gt2)tesztre nincs ezel gond tapintó órávan nézegetem pozicionálási viszatéréseket xxx sebeségeknél 0.47Nm nema17 mocikal kifogástalan szerintem 0.01mm képes pozicionálni viszatérni..... még szijhajtásnál is!:)

000000000

12mm van 3 tengelyre való nagy sebeségek nem lesznek...
igen 8mm tényleg vic kategoria (saját sulya alat meghajlik)
Kár hogy a hiwin szemtelenül enyire drága... nekem is legalább!

gg58bmmp2

ha tényleg jó és tartós nyomtatót akarsz építeni akkor bordásszíjnak ne ezt hanem az acélbetétes szürkét használd.

keri

Az is szakad, főleg a kínai.
Nekem olyan van, és kifárad egy idő után az acél.
Cserébe sokkal merevebb, ami javította nálam a minőséget és a káros rezonanciákat....CoreXY-nál elég feltűnő volt.

3vv2btrhv

000000000

Szij elöfeszitést mivel oldjátok meg (csipesz rugó)?

Kelepeisz Lajos

Ez a szíj nagyon jó lenne mert acélszálas, szóval nem nyúlik, de viszont előszerettel pattanak el benne az acélszálak ahogy a kerékre ráhajlanak. Szóval annyit tud amennyi az ára.

000000000

értem!

ami jó azt honan szerzitek be vagy van kinai forrás/tipus gt2 szijnak?

000000000

köszi akkor ez nem változot...