Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, Kérlek nézd meg a Régi fórumról új fórumra való költözés 

Main Menu

3D nyomtatás

Indította gaben, 2024 április 09, 15:30

Előző téma - Következő téma

000000000

5fgy7npup

Sziasztok! Valaki  válalna nekem 3d nyomtatást??

000000000

****> INGYEN 3D FILAMENT <**** Ha van 3D nyomtatód vagy 3D tollad és szívesen kipróbálnád milyen az új 1,75mm-es ABS szalagunk akkor küldje egy üzenetet a 3d@perham.hu címre. Teljesen díjmentesen postázunk mintaszalagot részedre ha vállalod hogy az elhasználást követően elmondod róla a véleményed. A próbán résztvevők akik fényképet is visszaküldenek a nyomtatott eredményről további ajándékot kapnak. Sem a postázás sem az anyagért nem kell fizetni! Csak Magyarországi címre postázunk és a kiadható ingyenes termékminta korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre így mielöbb küldj üzenetet a 3d@perham.hu címre!

https://www.facebook.com/groups/1824081711199091/

000000000

Túl szép, hogy igaz legyen.
És ami az az nem is igaz !  
Ez is olyasmi lehet mint az ingyen küldött borotva.

000000000

Ezért tart itt a világ. Le van írva hogy mi a történet, semmi átverés.

De leírom ami a reklámból kimaradt. Próbagyártás folyik és fontos lenne tudni vagy információt szerezni a termék minőségéről. Ezért van ez az egész. Prémium minőségű alapanyagból készül a termék, de mint ahogy a gyártás során sok paraméter befolyásolja a végleges termék minőségét így a puding próbája az evés.
megér nekünk pár száz embernek elküldeni egy-egy adag filamentet próbára, mert nagyobb probléma ha megveszi valaki és utána kiderül hogy másra kell törekedni. A filament amit megvesz az ember a piacon sokféle lehet. Mi amit kiadnánk tesztelésre minden esetben pontos gyártás szerint készült anyag. Van ami tűrésen belüli lesz alsó határos és felső határos is. Mester keverék hozzáadásban is lesznek különböző receptúra szerintiek és ezért fontos hogy visszakapjuk válaszba hogy melyik a legtökéletesebb a nyomtatáshoz.
tehát nem átverés, mindenkinek saját döntése hogy jelentkezik-e. Nincs benne még marketing és egyéb se hogy zaklatják az embert. A képlet egyszerű. Ha valaki jelentkezik kap egy adag filamentet amiért le kell írnia tapasztalatát. Jó vagy rossz esetben is 2 mondatban.... és ennyi

s7manbs8

Mit szeretnél nyomtatni ?

s7manbs8

Ezzel mit lehet elvileg nyomtatni, milyen környezetet igényel ? Ugyanis ABS-t elrepedés nélkül, meg úgy hogy normálisan összetapoadjon a réteg elég kényes igáénye van, ahogy én tapasztaltam, egyedül  a PLA amivel bármit meg tudtam eddig nyomtatni rendesen.

Meg mennyi az a mennyiség, ami a mintában lenne ?

szf

Kedves Pál!
Plutokástól átvettem a mintákat!

keri

Mi olyan hihetetlen abban, hogy pár ezer forintnyi anyagot szétküldenek béta tesztelésre?

keri

Nem mindegy? Ingyen van :D

Nekem nem volt repedési problémám Herz ABS-el. Tapadás meg a zsugorodás már problémásabb.
Alapvetően hűtés nélkül jobban lehet nyomtatni ABS-el, csak ugye a szilárdsága sem olyan mint a PLA-nak.

s7manbs8

Az anyag igen, de a rezsi órabérem meg 25 ezer, így nem mindegy mire megy az időm. :)

keri

De feltörtél [#hehe]

keri

Apropó, valaki írta régebben hogy POM filamentet fejleszt.
Abból nem lett semmi? Ami nekem van, az annyira zsugorodik hogy a teszt kocka gömbbé ugrik össze nyomtatás közben, pedig nem lenne rossz anyag.

A felületre is le tudtam tapasztani úgy hogy az alapréteget PLA-val nyomtattam és ahhoz már ragaszkodik a POM, de feltépte az üveget. Szóval nem igazán tudom semmire használni.
Talán úgy lehetne, hogy ABS, vagy PETG, vagy PLA-ból nyomtatok egy fogaskereket, és a kapcsolódó felületet vékonyan rányomtatom ezzel, mert amúgy nagyon jó kopás és hő álló.

s7manbs8

Nem oylan sok az ne hidd, amikor dolgozok, akkor a fénysebességet majdnem elérem, így nálam egy óra az lehet 10 földi óra. :)