Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Farkas Ádám

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

KoLa

Magyarország másik felében!
[#eljen]

Farkas Ádám

Béni

Farkas Ádám

jv7pu3a5p

Berosszás, de tényleg. :)
NAgyon tecc...

Farkas Ádám

áá csak azért tetszik mert dizájnos a videó[#buck]

Egyébként újra kell csinálnom a videót, mert a Youtube kiszúrta hogy szerzői jog alatt áll a dal amit alátettem, és néhány országban és mobiltelefonon, nem nézhető..

Sanyi Bá

Ez így tökéletes ahogy csináltad, ez a maró nem M8-ig tud, ez 1.5mm-es emelkedést tud amit bármilyen átmérőbe vághatsz természetesen átmérő 10mm-től felfelé. Amit írtam a 2.5D maró programozásról az egy 1990-es évekbeli CNC-ről szol amit majd következő hétvégén próbálok feltenni.

Farkas Ádám

000000000

Ne hasznélj konzerv zenét!
Tudsz Te pengetni a gitárodon különbet , ha kell zenei aláfestés.
Bár én legjobban a gép hangját szeretem.

lari

Ez nagyon jól sikerült gratulálok!
Foglalkoztam már én is menetmarás gondolatával, de én úgy gondoltam, hogy készítek egy ütőkés szerű egyfogmarót. Ennek ugyan elő kell fúrni de nem csak egyféle menetemelkedéshez lenne használható.
Amit Te a videón használsz  kereskedelmi szinten beszerezhető valahol?

svejk

Szédületes!!  

Főleg a videó vége. :))
Milyen tartó az eredetileg?

KoLa

Na ezt jól benéztem!
Szóval I, ez a marógépen, G2 mondatban, a középpont távolsága a kezdőponttól inkrementális módban? a z adja a menetemelkedést!
Az I2.2 hogyan is adódott? sugár vagy átmérő módban?mekkora a szerszám átmérő?

KoLa

Az nekem is nagyon teccik!kiváló megoldás!
Vajon hová bújt Ádám a forgás alatt!?[#nevetes1]

u3xrz0cut

Farkas Ádám

Igen beszerezhető akár a Klavio-nál, most kerestem rá hát nem hobbi áron van. Ami a videómon van az 20000Ft http://www.t2cnc.hu/downloads/DATRON-szerszamok-2011.PDF" TARGET=_fnew>32.oldal a katalógusban Datron 0068 457