Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Épül a gépem ::: Farkas Ádám

Indította gaben, 2025 február 26, 08:00

Előző téma - Következő téma

jv7pu3a5p

Kellene írni rá egy progit, ami összefésül két G kódot és automatikusan megcsinálja az offset-et is. Legalábbis én így képzeltem el...

Farkas Ádám

A négy páncélos meg a kutya  azaz a 4.tengely felkerült meg a második Z [#vigyor3]

http://www.youtube.com/watch?v=ddACG4stzwA" TARGET=_fnew>VIDEO

2dbfy8y

[#eljen]
Szép munka Ádám!
Szerintem sokan szeretnénk ilyen gépet, olyan lett akár a 20 millás gépek! [#nevetes1]
Már csak egy szerszámcserélő kell rá![#nevetes1]

y72m8w6js

jv7pu3a5p

[#eljen]
És az a megmunkált felület...  
Nálam csak álom. :))

000000000

w987wzmm

Szép! Szép! Nagyon is szép! [#eljen]

may47wb

NewUser

Beindult a hazai profi gépgyártás... F.Á. Gépipari Művek Sopron [#eljen] Szép, csak igy tovább!

Farkas Ádám

Farkas Ádám

Áááá most szétszedem az egészet. inkább csinálok belőle szecskavágót [#vigyor2]

Lőrincz Tibor

Annyit szeretnék (halkan) megjegyezni, hogy a HD  tudtommal nem önzáró hajtás, tehát tartónyomatékot kell kifejtenie a léptecsnek ami meghajtja.(de nem kötekedni akarok)

Farkas Ádám

Ez pontosan így is van. Pont ezért csináltam lépteccsel :) habár olyan nagy az áttétel hogy szervó-motornál sem lenne észrevehető a kibillentés.

PSoft

http://www.youtube.com/watch?v=SG6R1BryVCk" TARGET=_fnew>Valami hasonlóra gondolsz?????????????????

Nagy kihííííívás lenne.:)[#crazya][#nevetes1][#kuss]

Lőrincz Tibor

Értem. Tehát a léptecs álló helyzetében gerjeszted az állórészt tartónyomaték létrehozása céljából?