Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Adobe Illustrator CS6 valaki tud segítteni hogyan lehet ezzel a programal képből dxf formátumot rajzolni vagy valaki tudd könyvet hol lehet letölteni ehhez Adobe Illustrator CS6 ?

dx69fn8ya

CS5 pdf-el tudok segiteni. amit keresel azt könnyen leszedheted ha rákeresel

jani300

Üdv Danibá ! Keresgélek , hátha megértem a G kódok lelkivilágát .  Ez a hozzászólás segített !
Úgy érzem ráéreztem végre , hogyan műkszik .
A többi már hab a tortán , csak idő kérdése . Persze az is lehet csak elbíztam magam , hogy egy egyszerű valamit lehet értek .

000000000

Viccelsz? Azok, és a még régebbiek, már rég ki vannak törölve a múltamból. [#nevetes1]

Próbálok, egyszerű, földi halandó nyelven segíteni mindig. Hogy, én is értsem. [#nevetes1]
Jól gondolod, az, az, alapok egyike. A tíz éves egyik unokámat is ilyenekkel kezdtem tanítani. És, már önállóan ír néhány maróprogramot.  
Amikor már érti az ember. Akkor, már csak kombinálni kell logikusan.

Dicséretre, méltó, hogy veszed a fáradságot, visszakeresgetni. Kérdésbombázások helyett.

000000000

Még, ami ott nincs, a megjegyzésbe. Persze, lehet, tudod már. De, talán valaki  ……….

G0 a vezérlő programban (Mach3) beállított max sebességet adja. (utazó sebesség)

G1 a programban megadott sebességet. Esetünkben 200 mm/min. (F200)  

s7manbs8

G0 a levegőben szántó sebességgel való pozicionáló hiperűr sebességű mozgató parancs szó . :)

8uz6e0bca

Szia Forgácsoló ! Pár napja írtam a yahoo-ra ! Él az még ? Üdv !

9b6n3fn2n

Sziasztok! Valaki nem tudna kisegíteni egy sikló repülő modell rajzzal. Valami kisebb egyszerűbb is elég lenne, bár ha valami komolyabb kerülne azt is szívesen megépítenénk a fiammal.

s5f8tmfv3

http://www.profili2.com/eng/plans.asp" TARGET=_fnew>Itt van jó néhány terv ha ez segít.

LittleSV

Sziasztok. Nincs véletlenül valakinek 3D hummer dxf? Ami összerakható és a gyerkőc gyűrheti is, nem csak olyan polcra való. Esetleg másmilyen terepjáró vagy autó is jó lehet.
Köszönöm.

000000000

Szia,

Ingyenes sajnos nincs, viszont én is szemezek ezekkel.
5-6 $, és minőségi, igényes. Létezik CNC maróra, lézerre, szalagfűrészre vagy akár vágókésre modell.
http://www.makecnc.com/vehicles-laser-cut-cnc-router.php" TARGET=_fnew>make cnc jármű modellek

9b6n3fn2n

Köszönöm szétnézek

s5f8tmfv3

000000000

[#nevetes1][#eljen]