Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

kua93zk4w

hyvjns6kk

Nagyszerű!!! Ahol nincs írva milyen vastag lap kell?

LittleSV

Ott kiderül az "illesztő furat" méretéből.  

De hol lehet 4.75mm vagy 4.5mm-es rétegelt lemezt venni?

bznc93pf5

az Angliai vagy Amerikai méret de egyszerűen kicsinyíthető a rajz

Thowra

Üdv mindenkinek!
Keresek http://media.cakecentral.com/gallery/724728/normal_1267401980.jpg" TARGET=_fnew>ehez hasonló (ha más az se baj) tiara mintákat. Egy ajándékhoz kellene. Előre is köszönöm.

3vv2btrhv

3vv2btrhv

3vv2btrhv

bznc93pf5

bznc93pf5

bznc93pf5

Thowra

Üdv mindenkinek!
Van esetleg valakinek épület (dollhouse) puzzle rajza? Amit találtam annál nem stimmelnek az alkatrészek méretei :(.
Előre is köszönöm.

s5f8tmfv3

http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/Mindenkinek/Villa/" TARGET=_fnew>Itt nézz körül, a .zip-et próbáld először.

Thowra

Üdv!
Köszönöm a gyors választ.
Ez a terv van meg nekem is, igaz csak EPS formátumban. A gépem nem túl nagy így arra gondoltam, hogy szétszedem a terveket alkatrészekre, így befér a munkaterületre.
Azt vettem észre a próbarajzolásnál, hogy az egybe tartozó, de külön lapról kirajzolt alkatrészek mérete nem azonos. Pl a 2. lapon van a hátsó fal, a 6. lapon az első. A két elem magassága nem azonos és a tető elem sem illeszkedik hozzájuk. Ez a helyzet a DXF terveknél is megmaradt.
A rajzokat aspire progival szedtem szét, kijelöltem az alkatrészt majd  kijelölt vektor mentése DXF be.
Mi lehet a hiba? Te elkészítetted már?

s5f8tmfv3

Szia!
Ez a rajz a neten kering, én még nem próbálkoztam vele, kisfiam nem díjazná :) Lehet hogy anno valaki eltolt valamit a mentésnél. A mappában lévő másik nem tetszik? A gothic house.