Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

Thowra

Üdv!
Valószínű, hogy utóbbit fogom elkészíteni, ott úgy tűnik jók a méretek.

h37us96an

Jó napot! nincs valkainek tlejesen véletlenül szent korona 3D-ben? Lehetőlegy jó minőségű relief vagy 3D modellre lenne szükségem.

Kösöznettel!

Jordan Gabor

ÜDV,

Kezdő vagyok, most raktam össze egy stepcraft gépet és szeretném próbálgatni, a gyerekeknek marni plexiből, fából figurákat pl. Visszaolvastam sokat, de a topic kezdetekor linkelt gyűjtemények már nincsenek ott.  
Tudtok valami dxf gyűjteményt ami még megvan, vagy tudnátok küldeni/feltölteni dropboxba stb.

Köszönöm,
JG

2jx6cp7v3

Szia dobj egy mail címet a nevemre kattintva, meg hogy konkrétan mi kellene, Mert épp van a dropposomban ilyesmi, és akkor addig nem törlöm.

Béni

Itt van egynéhány ...

http://hobbymaro.puhasoft.hu/Beni/DXF/_CNCZONE.rar" TARGET=_fnew>CNCZONE gyüjtemény

vfcfsp3ns

Csá.Valakinek nincs dxf/coreles/vektorost rajza a Magyar Népmesék motívumról.rakjatok mar fel egyet.köszi

w0hgtwf3w

Az biztos, a stílusod egyedi.
[#wow1]

LittleSV

Csá. Nettó 3,000Ft/óra, és .dxf-be megrajzolom neked.

robroy007

ha corelt használsz akkor nem is értem miért kell mástól kérni ?????

3 kattintás na meg egy kis google és máris megvan  

Jordan Gabor

ÜDV,
Köszönöm a segítséget amit itt és magánban kaptam!
ÜDV JG

sufnituning

Szia ! ha ez jó, elküldöm dwg-ben ott nem ennyire remegős a vonal.Írj egy emailt nevemre klikk., válaszként elküldöm.

z2a2u8wf

Én kérek elnézést rosszkalak fórumtárs nevében.
munkatársam a srác, nincs vele gond nagyon jó gyerek és segítőkész mindenkivel szemben csak egy kis hibája van.
Ő abba a nemzedékbe tartozik akit félig a fészbúk nevelt fel. tudom ez nem mentség arra ahogy az első bejegyzésébe megnyilvánult de majd beszélek vele hogy itt mit várnak el a többiek.
Mégegyszer elnézést mindenkitől a belépése miatt.

Révész Richárd

Révész Richárd

s5f8tmfv3

Ez esetben http://cnctar.hobbycnc.hu/Amator/DXF/MN.dxf" TARGET=_fnew>ezt tudom prezentálni. :)