Hírek:

Fontos tudnivalók a migrációval kapcsolatban, kérlek olvasd el:

A régi fórumról áthozott hozzászólásoknál a felhasználó neve adatvédelmi megfontolásokból véletlenszerűen generált értékekre lett  lecserélve. Ez akkor tud a valódi értékre visszaállni, ha az adott felhasználó a régi fórumon nyilatkozik, hogy beleegyezik az adatainak az új fórumra továbbításához, majd ezután itt a régi felhasználónevével és email címével regisztrál.
8~20 óra között, 1~30 percen belül megtörténik a jóváhagyás, 30 percenként ellenőrizd email fiókodat (SPAM-ot is) mindenképp kapsz mail-t, a sikeres regisztrácioról, vagy a hibáról és, hogy mi a teendőd.
Nézd meg  "A régi fórumról, az új fórumra költözés útmutatót."
A régi fórumon használt email címmel de más felhasználói azonosítóval érkező regisztrációs kérelmek törlésre kerűlnek.

Main Menu

Rajzok, G-kódok

Indította gaben, 2025 február 03, 18:38

Előző téma - Következő téma

000000000

Szia,  
(zárójelbe az egyvonalas lényegében kétvonalas, hogy ellenirányú marással készítse a gép,--nem a gravírozóknak szántam, mert svejk rámszól  :)
Persze, de nem kell szépnek lenni, ha csak olvashatónak, pl 1500 db ruhatári bárcát készít nalaki, minél gyorsabb legyen a marás.

2nbj3n5m

Létezik egy ilyen program.
Mein Hand Schrift a neve.A progival ki kell nyomtatni egy négyzethálos a 4-es lapot.Arra egy szépeníroval felíratod az ábc-ét.Majd az egészet be scenneled és nevet adsz neki. Bingó
kész a saját egyvonalas betűkészlet.Kb 23 éve vettem 270 márkáért.
Mfg.: Janko (száraz jános)

Béni

http://www.myscriptfont.com/" TARGET=_fnew>Ingyenes online fontkészítő

000000000

Kedves Szasza43!

Köszönöm a segítséget!

A valódi segítséget tőled kaptam, minden körítés nélkül.  
Ami, meghozta a várt eredményt.

[#eljen] [#wave]

RogerCo

Sziasztok !

Tudom én linkeltem be. De van valaki aki töltögette lelkiismeretesen ? nekem a 4.-9.-ig kimaradt :(
Tud valaki rajtam segíteni?
Ezután igérem töltöm minden nap :)

pv6cdvuc7

Sziasztok! Tudna valaki segíteni,hogy honnét lehet megszerezni az Utolsó vacsora reliefet?
Köszönettel.

w0hgtwf3w

000000000

Sziasztok!
Tudna valaki rekiefeket küldeni,vagy egy linket ahonnan tudok letölteni?
Data.hun van egy csomó stl formátumba csak mire azt leszedem rámegy az életem.

Szasza43

bznc93pf5

az ingyé kicsit dolgozni kell már nem is jó?

bznc93pf5

hány éves is vagy?

000000000

Ha nem lesz más akkor dolgozok érte!
Most lesz időm mert elpusztult a maró motorom,amúgy 34 éves vagyok.

bznc93pf5

azt a kis munkát megéri, képzeld azokat  valakinek fel kellett tölteni hogy most pl. te is le tudd tölteni, azt hiszed annak annyira könnyű volt?
nagyon szép korban vagy!
nyugodtan töltögetheted, nincs annyi hogy rámenjen az életed!

000000000

Legalább lesz miért gyakorolni az Artcam-ot mert az még annyira nem megy.

000000000

azt sugallják, egy oldal, ahol megtalálható sok modell, a minőség és a tisztesség garantált
http://texintag.sells.com.ua/